Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Od srca iskrene cestitke nasoj Čarobno jutro na najljepsoj ulozi na svijetu, ulozi majke...uzivaj u svom mirisljavom smotuljku i disi punim plucima,,,,puno srece zdravlja i lijepu buducnost zelim bebici, a tebi mamice brz oporavak....
Dobila sam dojavu da se naša Čarobnica treba danas poroditi...sve najljepše roditeljima, a bebici dug, sretan i zdrav život. Čestitam vaaaam Danas je baš divan dan
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Cestitam draga od srca znam koliko si zasluzila ostvarenje ovog sna sada uzivaj sa svojom bebicom,da ste zive i zdrave punoooooo godina
...od nakita je nosila jedino oči! Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!
Draga nasa carobno jutro cestitam na princezi. Nek je ziva i zdrava puno godina. Da je nikad ni prstic ne zaboli. Tebi brz i prije svega uspjesan oporavak.