Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jako mi je teško započeti ovu temu al u dubini srca znam da kad se udružimo možemo pokrenuti planine...Nedano kad sam bila u Hercegovini,bila sam u jednom povratničkom selu i srece mi se kidalo od boli kad sam vidjela kao ljudi žive i odlučila sam da pomognem koliko je u mojoj moći...Ima jedna nana koja živi sama pravi domaće suhe smokve na prirodan način,ja sam odlučila da uzmem koliko mogu i da joj pokušam prodati,ja sam sebi kupila 5kg i predivne su vjerujte mi...problem je što oni nemaju kome da dole prodaju, a sve što rade prave na starinski domaći način, bez ikakve hemije i zaslađivača...Pa ako ko želi da kupi bit će mi jako drago...
Hvala vam
< Poruku je uredio Visnja RR -- 23.9.2010 11:49:34 >
draga kovrdjava svremena na vreme uplatim preko ziro racuna porodicama sa niskim ili nikakvim primanjima kojima je potrebna pomoc a nadjem ih na sadake.com pa se i ja isplacem kad samo ih na slici ili videu vidim a mogu zamisliti kako je tebi kad si to u zivo videla i dozivela zao mi je da sam tako daleko pa ti ne mogu pomoci u ovu akciju direktno da ucestvujem al sam indirektno uvek tu za te porodice
Jesam bio je sok prošle godine, akobogda i ove ću prodavat to je što najmanje mogu učiniti..Nema me na forumu ima nekoliko jer imam tetku koja živi sama,a ima tumor koji je izgleda metastazirao,tako da ne znam kud gonim iskreno...nadam se da će se neko odazvati ovoj akciji,hvala vam puno...
Naravno da možeš,a sok kad bude za nekih mjesec obavezno ću javiti.. Hvala vam puno,uspjela sam prodati nekih 10kg, još mi ostaje 40kg , al se ne dam prodati ću ja to...Da nana može prije zime da kupi drva...
javi na PP cijenu ovih smokvica... ispod pola kg ošla nebih...a ako se nađemo u cifri...možda počastim i familiju po pola kg...a ima nas mašalah
Naravno da možeš,a sok kad bude za nekih mjesec obavezno ću javiti.. Hvala vam puno,uspjela sam prodati nekih 10kg, još mi ostaje 40kg , al se ne dam prodati ću ja to...Da nana može prije zime da kupi drva...
ide to, polako, a kad sve prodaš aBd nana će imati novac za drva i za dvije zime
kovrđava koje je to selo?ja sam daleko od tebe,ali nisam daleko od tog sela,pa ako može da mi kažeš ime sela i ime te nane ,ja bi osobno otišla tamo i uzela ?
E draga ja sam takodje daleko ali imam familiju u Sa pa cu razglasiti, za smokvice...Tj zaposlicu svoju mamu, pa ako bude sta, javim se
To su Dubrave kod Stoca, ne vjerujem da ima ona više smokava jer sam ja sve povukla u Sarajevo al ako želiš možeš otići ima jako puno naroda koji prodaju...
Ja hoću 1 kg, molim te pošalji mi na pp kako da izvršimo primopredaju.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
javi na PP cijenu ovih smokvica... ispod pola kg ošla nebih...a ako se nađemo u cifri...možda počastim i familiju po pola kg...a ima nas mašalah
našla cjenu i ja ću pola kg za sada.... javi se da razmjenimo
< Poruku je uredio Hanady RR -- 23.9.2010 10:09:32 >
Hvala vam puno,dogovorimo se za kaficu i donesem vam smokvice... Napisala sam već cjena 1 kg je 13KM,smokve suhe mogu se jesti,u kompot,kolače,med. Samo nemojte stavljati puno u med jer bih mogle pasti po muževima
To su Dubrave kod Stoca, ne vjerujem da ima ona više smokava jer sam ja sve povukla u Sarajevo al ako želiš možeš otići ima jako puno naroda koji prodaju...
super da je sve uspjela prodat mm često vozi kroz Stolac pa bi mi željeli pomoći toj obitelji novčano(ne moramo kupovati te smokve)pa ako možeš da mi na pp ili ovdje ostaviš broj tel.te obitelji i ime pa će im mm kad pođe uručiti taj novac što bi namjenili za njih
Cao, Oni ne žele nikakve pare-mislim sadaku ljudi imaju zemlju rade i pokušavaju na pošten način da zarade,mislim da bih se uvrijedili kad bih im ponudila novac.Radije kupi nešto, ja sad prodajem smokve pa bit će poslije sok od šipka..hvala ti puno,ako te još nešto interesuje slobodno pitaj.. pozdrav