Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Žao mi je pošto izgleda da naša priča neče dobro završiti. Nakon meseca čekanja konačno smo dočekali komisiju na ministerstvu u Skopju ali komisija nas je odbila ...
< Poruku je uredio Visnja RR -- 28.7.2010 22:55:36 >
Juce sam plakala od radosti kad sam priocitala clanak o tebi, tvom muzu i te dvije djevojcice, tako me to dirnulo u srce, a sad sam se razocarala, ne mogu da vjerujem.... Ali nadam se i drzim vam palceve da vam se zelja ispuni, da usrecite dijete/djecu i ona vas... Draga Agnes, vjerujem da ti je veoma tesko,mogu samo da zamislim kroz sta ste morrali proci da bi na kraju i ovakav kraj dobili,Zao mi je....
Agnes77, i tuzna sam i raocarana i ogorcena, u isto vrijeme... Iskreno se nadam da ce te uspjeti u svojoj namjeri i da cete uskoro postati sretni i ponosni roditelji, a da ce ovakve ruzne stvari zauvijek biti iza vas i ostati samo dio ruznog sjecanja...SRETNO I NEMOJTE ODUSTAJATI....Borite se za svoj cilj, dok god imate snage, vjere, ljubavi i istinske vrijednosti u onome sto zelite i za cim zudite...Od srca se nadam da ce ishod, na kraju, biti pozitivan...SRETNO!
...ja nisma mogla ništa napisati...suosjećam i želim da uspiju ...
Pomozimo agnes77 da dobije blizanke! 28.7.2010 23:01:58
Visnja RR
Drage moje zene RR.ba evo imamo jos jednu priliku da pokazemo koliko srce imamo i da pomognemo agnes77 da konacno dobije djevojcice... Janja je iz Slovenije, djevojcice iz Makedonije, mi iz BiH...pridruzice nam se majke i buduce majke iz Srbije, Hrvatske, Slovenije i Italije...a sve s ciljem da akcijom koju su povele nase Makedonke sa RR.mk pobjedimo birokratiju i malim blizankama damo njihovu mamu.
RE: Pomozimo agnes77 da dobije blizanke! 29.7.2010 14:42:35
Mirkica
poslala nadam se da ce se puno forumasica odazvati
RE: Pomozimo agnes77 da dobije blizanke! 29.7.2010 15:16:14
bebana27
ja jos nisam poslala ali veceras hocu posto idem iduci mjesec kod svojih mogu li ja poslati podatke cijele svoje porodice ja samo zelim pomoci da se Janji vrate curice i da budu sretna familija
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Pomozimo agnes77 da dobije blizanke! 29.7.2010 20:10:11
Julie
post sa rr.mk poslan sms do prijateljica od Agnes na rr.mk
ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie
Дел од последната СМС порака од Агнес ви ја пренесувам:
Agnes77: Dugo predugo sam bila hrabra i u jednom momentu slomila sam se. Ceo dan sam u krevetu, povračam ali sad se sve malo smirilo. Pošto ne mogu na kompjuter, molimte ako možeš napisati na Ringeraja.mk kako sam puno zahvalna za poddrško, ne mogu da se sama zahvalim pošto sam se od stresa i tuge razboljela... Ali nikada neču odustati, do kraja ču se boreti.
RE: Pomozimo agnes77 da dobije blizanke! 29.7.2010 20:34:25
Hanady RR
Poslala sam već sinoć
Agnes budi hraba i jaka...razumijem da si sada u krevetu i da ti je teško ali molim te ustani i optrči krug...jer sve mi ćemo za tobom. Ovo mora da uspje želim ti sreću koju očekuješ i zalužuješ ali moraš se ustati i biti jaka i odvažna...nećemo im pustiti da ti tako oduzmu brizance.