Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Uglavnom, riječ je o Farisu Hodžiću kojeg zajedno sa njegovim bratom Harisom odgaja samohrana majka Amira. Farisu se pokvario slušni aparat koji mu je neophodan za normalnu komunikaciju i praćenje nastave.
Od ukupnog računa od 2,965 KM, Zavod za zdravstveno osiguranje KS pokrit će 620 KM, a ostatak od 2 345 KM je potrebno što prije skupiti.
Uplate za Farisa mogu se vršiti na račun njegove majke, Amire Hodžić:
illa a ima li neki broj ziro-racuna na koji se uplacuje, jer ovo mi ne djeluje kao ziro-racun, nego "poziv na broj" a vidim i da si prekopirala tekst sa stranice Dobro tako da ni tamo bas ne pise tacan broj ziro-racuna...
Ja znam licno ovu porodicu, i samo mogu reci da je Amira najhrabrija i najsnaznija zena koju znam. Citav svoj zivot podredila je svojim djecacima, dosla je u grad gdje nema nikog svog, samo da bi oni mogli ici u skolu (obojica idu u specijalne skole kojih nema u gradu iz kojih dolaze), placa kiriju, zaradjuje kako stigne uglavnom cisteci stanove i sl.
A djecaci su veseli, nasmijani, puni pozitivne energije.
Ko zeli, mogu vam poslati Amirin broj tel i adresu na pp, pa da ih i licno upoznate.
illa a ima li neki broj ziro-racuna na koji se uplacuje, jer ovo mi ne djeluje kao ziro-racun, nego "poziv na broj" a vidim i da si prekopirala tekst sa stranice Dobro tako da ni tamo bas ne pise tacan broj ziro-racuna...
Broj racuna je 1610000000000011 (11 nula) a ovo je poziv na broj: 09-000-932549