Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mali Dženan Fazlović iz Gornjeg Rahića kod Brčkog sa nepune 3 godine obolio je od Neuroblastoma IV stepena( tumor). Mali Dženan Fazlović je imao tumor na plućima,koštanoj srži i vratu,sa terapijama je to uspješno otklonjeno. Dječak je upućen 14.2.2011. godine na dijagnoctički pregled u Zagreb.Po završenoj pretrazi neophodno je dječaka izmjestiti u Ljubljanu zbog transplatacije koštane srži.Transplatacija košta 100.000 KM,a roditelji nisu u mogucnosti da sami snose troškove.Zato molimo sve ljude dobre volje da pomognu u prikupljanju novca.BROJ ŽIRO RAČUNA:
SADETA FAZLOVIĆ:
UPLATE IZ BOSNE I HERCEGOVINE VRŠITI NA RAČUN: (TUZLANSKA BANKA DD TUZLA) 132 73 00000000 566
POZIV NA BROJ: 103115817
UPLATE IZ INOSTRANSTVA VRSITI NA RAČUN:
NLB TUZLANSKA BANKA DD TUZLA
SWIFT: TBTUBA 22 IBAN: BA391322410311584162
SADETA FAZLOVIĆ,BRČKO PARTIJA 103115841 tel: 0038762848394
Pa to je poziv na broj koji se napiše na uplatnici prilikom uplate iz inostranstva na račun. Adresu nemam, znam da je Brčko. Pokušat ću saznati pa ću napisati.
mene za naocare treba istuc, maloprije bila u posti da uplatim i ovu mi uplatnicu vrate jer nije dobar broj, sad skiljim i vidim da fale dvije nule, stavrno sam za batine
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Pa to je poziv na broj koji se napiše na uplatnici prilikom uplate iz inostranstva na račun. Adresu nemam, znam da je Brčko. Pokušat ću saznati pa ću napisati.
hajde molim te ja sam pitala i na FB-u ali bez odgovora... treba mi filijala i adresa i adresa primaoca...
hajde molim te ja sam pitala i na FB-u ali bez odgovora... treba mi filijala i adresa i adresa primaoca...
Tacno tako. Trebaju nam svi podaci. Adresa banke i adresa primaoca. Ovo za poziv na broj mi je cudno. Nikada tako nisam uplacivala odavdje iz insotranstva. Treba nam samo IBAN. Moze li neko dati vise podataka?
drage moje, znam da ste veoma zauzete oko okupljanja vezanih za Nejru, ali bih vas zamolila da na isti nacin pomognemo i malom Dzenanu, znam da mi to mozemo.....molim vas ako je moguce ponoviti kaficu u Improtane za malenog djecacica
Uhhhhh, nikad smiraja. Mislim da se trebamo podijeliti neka jedan tim organizuje kacije za Dzenana a drugi za Nejru. Ne mozemo na 100 strana i to sve isti ljudi. Svi cemo mi uplatiti ali potrebno je da se organizuju i akcije u smislu javnog okupljanja jer to je zaista najbrzi nacin. Ja sma tu da podrzim sta sve treba samo smislite sta kad gdje.
svaka cast Hana trebamo pomoci Dzenanu!! ja bih rado nesto organizovala, ali ne znam odakle poceti sta mi je potrebno recimo da u nekom TC dobijem odobrenje za prikupljanje