Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Moja prirodna boja kose je tamno plava....preko 20 godina se farbam u svjetlo plavu....bila sam i crvenokosa i smedja, samo nisam bila crne kose.... Farbate li se? Koliko cesto?
farbam jednom mjesecno od kad sam pocela malo vise sijediti.farbam se u smedje-crvenu,konjak,zlatno smedju.tako,ne odstupam previse od prirodne tamno smedje
Moja kosa je tamno plava,osim plavih pramenova nikad se nisam farbala.
Ljubi mama princeze L-23.02.2007 I-09.06.2011
"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"
ja sam smeđa prirodno,al vec 10 godina se farbam u plavo,vise kao svjetlija boja meda,pa nekad jos svjetlija,sa bijelim pramenovima , uglavnom stvarno volim plavo
< Poruku je uredio Thana85 -- 13.3.2013 10:52:05 >
JA OK, MM OAS 07/13 Inseminacija Beta 0 :( 06/14 ICSI odgođen transfer :( 08/2014 FET vraćene dvije blastociste Beta 0 :(
prirodno brineta bila crna, tamno smeđa, crvena, s plavim prameovima, plavocrnim pramenovima, plavoljubicastim pramenovima.... sad mi se najviše sviđa s plavocrvenm...
Prirodno svijetlosmeđa boja kose. A onda bila prvo crna, pa onda ljubičasta odnosno tamnoljubičasta , pa sam jedno vrijeme imala boju nešto na pink je vukla ( lude godine štaš ) , pa onda plavuša , i sad sam evo narandžasta...