acudesa
|
Postovi prebačeni sa teme "Planinarski domovi" IZVORNA PORUKA: Adana Molim vas, zna li iko koliko kosta nocenje u planinarskim domovima? Bilo kojem, bilo gdje? Ili oni bungalovi sto imaju, uglavnom da je planina. Hvala! IZVORNA PORUKA: Hannan Mi smo prije 4 godine u junu mjesecu bili u Kladnju, Muske vode. Iznajmili smo bungalov (nije ono sto trazis, ali orjentacije radi) koji je kostao 50KM, e poslije su dosli ljudi u jedan do nas i kazu da oni stalno dolaze tu i da placaju 40KM. IZVORNA PORUKA: Breskva Interesuju me ove Muške vode, jel 50KM po osobi, ili je to cijene bungala za jedan dan...Nešto sam malo tražila po netu, samo se spominje hotel, pa ću nazvati i pitati za cijene,a evo i vama broj 035/624-221 (hotel Muška voda) IZVORNA PORUKA: Gigana znam da ima dobar smještaj i na planini Brusnica, to je kod Fojnice, moje komšije su išli prošle godine i bili oduševljeni. U pitanju je rekreacijski centar "Brusnica". Cijene su slijedeće: CIJENE ZA LJETNU PONUDU 2009. CIJENE SMJEŠTAJA U APARTMANIMA (po osobi) TERMIN / PUNI PANSION / POLUPANSION / NOĆENJE SA DORUČKOM 05.05. - 14.11. / 50,00 KM / 45,00 KM / 38,00 KM NAPOMENA : - Djeca 5-12 godina plaćaju 50% cijene, a djeca do 5 godina borave besplatno - Gosti hotela koriste vlastiti parking pod nadzorom bez naknade - Uplata rezervacije 30% obavezna, a ostatak po dolasku - U cijene nije uračunata boravišna pristojba i osiguranje . - Uvođenje kućnih ljubimaca nije dozvoljeno. Više informacija na www. brusnica.ba IZVORNA PORUKA: Hannan Breskva, to je cijena bungalova za jedan dan , znaci nije po sobi, ali je prilicno veliko, u prizemlju imaju WC, kuhinjicu, i kao dnevni boravak, a na spratu imaju 2 spavace sa po 4 ili 5 kreveta ne sjecam se tacno, i kupatilo. Preporucila bih ti prije nego se odlucis odes i pgledas...nije neki nivo, meni tada nije bilo bitno nista ,samo mi je trebao odmor.Sad da li su u ove 4g nesto radili, sredjivali, stvarno ne znam. Ali da je mir, tisina, priroda -jeste. IZVORNA PORUKA: Chuchi Doobbbro provjerite ove planinarske domove i kuce, ima li tu kakvih zivotinja divljih, da li ljudi koji to odrzavaju tjeraju i prijavljuju te zivotinje. Vec sam otvorila temu ¨Ujed psa¨ a iskustvo je bilo bas u jednom planinarskom domu, gdje non stop neko ima, stalno dolaze gosti, planinari, ima covjek koji to sve cuva i odrzava, ali eto ja otisla u maju bas da vidim kakvo je to, da bih ovo ljeto mogla otici par dana s porodicom tamo, ali pas lutalica kojeg su pustili da bude tu, mi je izujedao sina, i jos hiljadu komplikacija je iz toga izaslo narednih 15 dana. Sutra cu vam i postaviti par slikica da vidite kako je u tom planinarskom domu, ali ipak bih svima preporucila OPREZ, i dobro sve provjerite. Nigdje se covjek ne moze bolje odmoriti nego u prirodi, cistoj mirisnoj, ali ipak i to nosi neki rizik sa sobom. Meni je jako zao sto sam ove godine godisnji provela u kuci, nigdje makla nisam, a toliko sam zeljela ove godine s djecom u prirodu, ali eto i sad me strah otici negdje rostiljati a kamo li spavati u sumi! IZVORNA PORUKA: Anushka Da ne otvaram posebnu temu,ova mi se cini srodna:) posto je moja mama zaljubljenik u prirodu i fotografije evo vam link da uzivate u ljepotama nase BiH makar preko slika. Ko ima auto nije nikakav problem provozati se na jednodnevni izlet, samo treba imati zelje. Panoramio je inace vezan za google earth pa odmah mozete vidjeti gdje se nalaze uslikane ljepote. http://www.panoramio.com/user/1424413
< Poruku je uredio acudesa RR -- 9.2.2010 22:05:16 >