M kao Mama
|
IZVORNA PORUKA: anirbas Drage moje forumašice i forumaši, željela bih Vas zamoliti ukoliko možete da prvenstveno ispunite anketu koja je dio mog istraživačkog rada, koji je sastavni dio mog diplomskog. Anketu možete naći na sljedećem linku: https://www.surveymonkey.com/s/NFDMFKG U nastavku bih Vas zamolila da mi napišete Vaša iskustva sa pelenama: - Koje ste koristili, - Da li ste bili zadovoljni, - Da li ste prešli na neke druge, - Koje su najbolje karakteristike pelena i sve ostalo što smatrate relevantnim !! Hvala unaprijed :)) Baš htjedoh da te pitam za neke dodatne detalje, ali vidim može i ovako, npr. sa prvim djetetom sam koristila Pampers one u zelenom pakovanju, tada su te bile aktuelne, pojavile se i one u narandžastom slep kako li već, uzela jednom, protopile i nikad više, tek nekad pred kraj, kolegica mi nahvalila one iz DM-a i onda sam njih uzimala, jer su se sakupljali neki bodovi i sl. pa budu po ekstra cijeni one jumpo paketi, a sa Pampersa sam izrezivala one mediće pa smo dobili finih igračaka, čak neki dan nađem u koverti još tih meda, al nema više nagradne igre, hahahahah a u porodilištu dobijem Violetine, one prvi model i mala se ospe tako da smo ostali na Pampersu, bile su i tada Molfiks, Violeta, al Pampers smo kupovali. Radnja ovog filma se dešavala prije 8 godina, hahahaha, a sa drugom curkom, kojoj će uskoro tri godine abd, odmah sam kupila one iz DM-a, pampres premium smo dobili jedno malo pakovanje, i to je sve od Pampersa što je njena guza vidjela, onda smo prešli na Violetu ovu novu i zaista su ekstra, ali i Lumpi. Nekoliko puta smo kupili i one što se kupuju u Konzumu Bebe, kako li več, ali i tu ima caka, kakva, pa kupim ja dva paketa velika i otvorim paket kad tamo pelena sa delfinima, potrošim otvorim drugi paket kad pelene sa medama, sačuvam tu kesu i prilikom naredne kupovine otkrijem, da postoje te pele koje se rade za Konzum u Violeti i u nekoj fabrici u Češkoj, tako da sam uvijeg uzimala ove što Violeta radi. u suštini, kada sve oduzme i saberem, Violeta premium care i Lumpi su nam se najbolje pokazale. Iskrena da budem cijena igra ulogu, ali i broj pelena koje dođu u paketu. Tako da kombinujemo ova dva brena (da, da još uvijek nosimo pelenu, iako je seka to odradila sa godinu i po, kako je krenula ova mlađa bi mogla u školu sa pelenom).
|