Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
super stvar i meni se ovo jako dopada mada nisam nikad pokusavala da nesto napravim samo nekad ko dijete sam pravila one zabice ako se sjecate svima su nam to pravili stariji...bas interesantno...
Ma origami je superUvijek me oduševljavalo umijeće i strpljenje ljudi koji izrađuju origamije. Ali,ja sa svojim živcima i strpljenjem ne bih sigurno odmakla dalje od onog 1. koraka. Origami bi se sigurno zavijorio negdje put Neretve
sabina nemoj bona,nego kad se iznerviras ostavi pa nastavi kad se smiris.
Ja cu probati napraviti ovog cukicu,jer je bas jednostavno.samo da kupimo lijep papir u boji.Ako ispadne dobro onda cu napraviti velikog i Hanici na zid jer je sad u fazi obozavanja cukica,sta god radi govori va va va (citaj naopako )
ovo je divno, ja znam praviti prelijepe cvijetice na drsci, uglavnom ih pravim u zlatnoj boji i dekoriram poklone njima ili ih poklanjam u buketicu. a vidis nije mi naumpalo da na internetu trazim upute za jos stvari... super stella!!!
u svedskoj ima radnja u kojoj s emoze naci materijal za razlicite vrste hobija,origami je nesto sto sam davvvvvvvvnoooooooo radila sa djecom u skoli medjutim danas nemam prostora za materijale i kao sto shee rece ako ukrasavam poklone onda odvojim vremena za to da bude originalno
da malo podignem temu.Crvena -jako mi je drago ako spadas u one prosvjetne radnike koji ne stede svoje znanje i koji pokazuju svoju kreativnost.takodje cijenim i one koji rado iskacu iz okvira redovne nastav ei osveze plan i program necim novim i interesantnim. dok sam radila u bosni djecu sam ucila da crtaju ono bas po pravilima iako su bili mali,uspjeli smo dobiti dubinu na papiru a raditi predmete od papira bio je praznik taj cas.imali smo dosta toga kao izlozbeni materijal.bas super bilo.znam da dans to niko od mojih bivsih radnih kolega ni n epokusava da radi.
Sve sto znas pokazi djeci-kako je divno vidjeti kad rade nesto sto sam ih ja naucila
hehe ovo je extra hocu i ja da probam imate li jos kakvo upustvo recimo za ove stikle...moze i neki lijepi cvjetic ili leptiric...kakav papir treba ta origami meni se cini da bi idealan bio papir za pecenje...