Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Drage moje, cast mi je da vas obavijestim da nam je Aida rodila u 12:10h curicu, tesku 3300g....... Sretnim roditeljima iskrene cestitke na malenoj curici....
RE: Okarica nam je dobila curicu 1.9.2008 13:45:56
stella
E bas sam se conectovala da vidim ima li novosti Draga Aida tebi zelim brz oporavak a malenoj dusici zdrav ,dug i sretan zivot. Sve najljepse tebi i tvojoj curici zele Fatma i Hana.
RE: Okarica nam je dobila curicu 1.9.2008 13:46:04
travnicanka
Draga moja Aida tebi i tvojoj princezi zelim sve najbolje u zivotu.....neka ste nam zive i zdrave puno godina. Saljem ti veliku pusu i jedva cekam bebine slike!!! Pusssssssssss!!!!!!!!!!!!
RE: Okarica nam je dobila curicu 1.9.2008 13:48:22
ebru
Eh masala,nek je sa srecom!Draga Okarice od srca tebi i tvom muzeku cestitam,a malenoj princezi zelim svu srecu ovog svijeta,nek ti je ziva i zdrava 100 godina,a ti uvijek bila ponosna na nju...
RE: Okarica nam je dobila curicu 1.9.2008 13:57:09
idana_85
Pa to je divno, samo mi je zao sto je toliko dugo sve to trajalo. Nadam se da su dobro obje i da je sve dobro proslo. Cestitke sretnim roditeljima i sve najbolje malenoj princezi.
RE: Okarica nam je dobila curicu 1.9.2008 14:04:51
budućamama
IZVORNA PORUKA: idana_85
Pa to je divno, samo mi je zao sto je toliko dugo sve to trajalo. Nadam se da su dobro obje i da je sve dobro proslo. Cestitke sretnim roditeljima i sve najbolje malenoj princezi.
Jupiiii, došla nam je i Iris! Čestitke od srca!!!!
RE: Okarica nam je dobila curicu 1.9.2008 15:05:58
Amela V.
Draga Aida, sve cestitke tebi i tvojoj porodici povodom rodjenja male princeze kojoj zelim dug i sretan zivot a tebi da se sto prije oporavis i uzivas sa svojom malom bebicom