Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mi smo preuzeli katalog u TL. Dosta robe im jos nije ni doslo ali se nadaju u naredna 2-3 mjeseca da ce imati oko 80% robe jer u onom katalogu ima ljetne garderobe
Romali, sada prođoh kraj TL-a u Titovoj, i veeeelikim slovima piše "sniženje", Eh, ne ulazih unutra, jer još nam nije "crkavica" bila, a ne volim "pariti oči", tako da što se tiče pitanja koji artikli su sniženi - žive veze nemam. Možda je neko bio, pa da nam javi.
Polaznica obuke o dojenju HAMZA 29.12.2007 IMRAN 03.03.2010
Drage moje ja upravo iz TL, kupila sam Lajli cipelice na sniženju coconutove 19,90, prelijepe, ima i obuće za dječake i djevojčiće, cipelice, tene, čizmice, to je baš sniženo, a odjeća i nije baš toliko. Romali, ako nisi kupila Omaru one cipelice, sada su oko 12 km i ima prelijepih modela
Ovo je super, trebamo obavjestavati jedne druge kada vidimo nesto na akciji. Neki dan sam vidjela kisobran kolica sa 40 i nesto snizena na 19 (Bubu), a kada sam kupila autosjedalicu Graco junior baby i platila je 200 km, vidjal sam u TL nakon par dana na snizenju za 100. Eeee da sam prije znala .
Ja prebrala TL uz duž i poprijeko i nisam našla ama baš nijedan dio odjeće broj 86 za mog dječaka . Nisam vidjela da su kolica snižena, a nisam to ni zagledala.
Igračaka bukvalno nestalo