Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Drage nase RR imamo i malih lijepih promjena na RR.ba
Nova Moja Ringeraja u sklopu koje mozete pisati svoj dnevnik (vjerujem da ce to biti posebno zanimljivo nasim trudnicama gdje ce voditi svoje trudnicke dnevnike ali i mamama sa bebicama ... ) ima i jos nekih noviteta... Kliknite na svoju "Moja Ringeraja" i pogledajte
RE: Nova MOJA RINGERAJA / dnevnik 15.2.2013 20:43:53
ananas_ze
super tema jucer sam imala "naopak" dan, pa se razmisljala na kojoj temi bih to mogla podijeliti sa ostalim forumasicama neko kao da mi je procitao misli
RE: Nova MOJA RINGERAJA / dnevnik 15.2.2013 23:27:41
salmy
Visnja jeli postoji mogucnost da mi koji smo pisali 2009 na temi :razgovori u ocekivanju....dodjemo do toga?' pokusavala sam ali nije uspjelo...bilo bi odlicno imati to u dnevniku
RE: Nova MOJA RINGERAJA / dnevnik 15.2.2013 23:28:48
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: salmy
Visnja jeli postoji mogucnost da mi koji smo pisali 2009 na temi :razgovori u ocekivanju....dodjemo do toga?' pokusavala sam ali nije uspjelo...bilo bi odlicno imati to u dnevniku
RE: Nova MOJA RINGERAJA / dnevnik 15.2.2013 23:43:14
Hanady RR
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
RE: Nova MOJA RINGERAJA / dnevnik 15.2.2013 23:52:02
salmy
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
RE: Nova MOJA RINGERAJA / dnevnik 16.2.2013 0:15:06
aida.
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
RE: Nova MOJA RINGERAJA / dnevnik 16.2.2013 0:20:18
Visnja RR
ima jos par greskica u sistemu...proslijedila sam programeru ali ne znam da li ce raditi preko vikenda to su mu neradni dani... jer ja kad kliknem na sve dnevnike ...pa onda na svoj pise mi da je nedostupno...a stavila sam opciju da vide svi ...ne samo clanovi foruma... isprobavam sve opcije da mogu vidjeti gdje su greske... ja ne mogu ni fotografiju da ubacim... ima dosta ekavskog... i kad se kliknje na albume meni ide na slovenacku stranicu...
vazno je da sno krenuli konacno (trebalo je ovo biti prije godinu dana)
uskoro cemo malo i dizajn mjenjati
ako i vi primjetite neku gresku napiste ovdje ...mozda necu sve pohvatati
RE: Nova MOJA RINGERAJA / dnevnik 16.2.2013 0:28:42
aida.
Meni vec duze vremena kad udjem na RR prikaze skoro svaki put stranicu na slovenackom, onda idem na "prikazi original" i prebaci mi kako treba, al ja mislila to je do mog compa
RE: Nova MOJA RINGERAJA / dnevnik 16.2.2013 14:27:56
reallove
Super je nova RR...Ja imam jedno pitanje..Kako postaviti potpis..Ulazila sam u moju ringeraju na podesavanja,tamo ima samo da se upise status..ali ja necu status,hocu ovaj potpis dole sto svi imate
RE: Nova MOJA RINGERAJA / dnevnik 16.2.2013 14:35:00
ananas_ze
IZVORNA PORUKA: reallove
Super je nova RR...Ja imam jedno pitanje..Kako postaviti potpis..Ulazila sam u moju ringeraju na podesavanja,tamo ima samo da se upise status..ali ja necu status,hocu ovaj potpis dole sto svi imate
ides na podesavanja a ispod pise forumi kad tu kliknes otvorit ce se i potpisi i tickeri
RE: Nova MOJA RINGERAJA / dnevnik 16.2.2013 15:22:50
koka i po
kakvi i ciji dnevnici? kod mene pise samo da ga nemam i da ga napisem,a ja necu kako vidjeti tudje dnevnike ovo nama Visnja zadala mozgalicu da se skinemo malo s chata
< Poruku je uredio koka i po -- 16.2.2013 15:26:42 >
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.