Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Neobične poze u kojima bebe spavaju 24.5.2009 23:10:38
Romali
Uđoh sad u sobu i ne znam da li bih se smijala ili plakala. Moj Omar spava potrbuške, nabio glavicu u jastuk, guza mu u zraku, koljena skupljena, k'o da se sprema da potrči Jooooooooj, kakav divan osjećaj to izaziva u meni
Opišite i vi kako vaša beba spava...
RE: Neobične poze u kojima bebe spavaju 24.5.2009 23:16:46
manuela RR
Hah,moj spava svakako,promjeni bar 100 poza dok spava,sad ovako,sad onako,a ima običaj da lupa glavom od krevetić ko da hoće da ga probije ja se istraumira živa koliko lupa glavom od krevetić, kad se probudi a on se samo smije tvrda mu glava prava bosanska Uglavnom kad tek zaspi,zaspi na stomaćiću,sa guzom u zraku
< Poruku je uredio manuela -- 24.5.2009 23:18:25 >
RE: Neobične poze u kojima bebe spavaju 24.5.2009 23:26:58
mila81
Moj mali obicno spava na ledjima, na stomacicu od pocetka nije volio, a sad kako je ojacao okrece se na desnu i lijevu, ma spava ko odrasli jedna rucica ispod obraza, druga preko nje, ili iznad glave, ma dusa mamina, umori se od puzenja pa valjda pravi polozaj kako mu odgovara
RE: Neobične poze u kojima bebe spavaju 25.5.2009 8:30:10
tweety
IZVORNA PORUKA: Romali
Uđoh sad u sobu i ne znam da li bih se smijala ili plakala. Moj Omar spava potrbuške, nabio glavicu u jastuk, guza mu u zraku, koljena skupljena, k'o da se sprema da potrči Jooooooooj, kakav divan osjećaj to izaziva u meni
Opišite i vi kako vaša beba spava...
Ovo mi je jako poznato jer moja od početka spava na stomaku pa sad kako se vuče i okreće itd. ima običaj da se zabije u vrh kreveta i kako ne može dalje tako guza i ostane u zraku i noge skupljene. Jutros sam je našla na leđima,raširenih nogu,jedna kroz rešetke od kreveta prošla
< Poruku je uredio tweety -- 25.5.2009 8:32:25 >
RE: Neobične poze u kojima bebe spavaju 25.5.2009 8:59:12
new mama
E i kod mene je haos sa spavanjem,sad uglavnom spava na stomaku,a glavicu gurne u jastuk ,ja samo prilazim da vidim kako dise,a onda se okrene po sto puta,to dok je na bracnom,a kad je prebacim u krevetic,malo joj tijesno, ko sto rece Manuela proba se okrenuti pa lupa glavom od onu ogradu,ali ne zaplace nikad i ja je je nadjem uglavnom na pola kreveta ili u cosku,neznam samo kako uspije onako spavati i je guza u zraku,tako slatko
RE: Neobične poze u kojima bebe spavaju 25.5.2009 12:18:17
mnn
moj maleni spava podignutihrukica iznad glave, a sada spava tako da je na boku i ruke su mu skupljene.miš mamin, neka spava. najradije bi ga izljubila ali neču neka spava zlato mamino.
RE: Neobične poze u kojima bebe spavaju 25.5.2009 13:06:27
mamina princeza
Kad je bila skroz mala mrzila je potrbuske ... ma ni sekunde a sad joj tako najdraze i to da joj guza u zraku bas ko da puze. onda se mice sto puta udari glavom u krevetic ma haos...
a kad je snama hoce da se zalijepi a onda ustane i okrene se naopacke tamo gdje treba glava ona stavi noge:))) sve neki novi folovi ...uglavnom nemirno jako jako spava
RE: Neobične poze u kojima bebe spavaju 25.5.2009 13:40:54
mamina princeza
hhaha valjda svi tako spavaju u nekim fazama... ami se prepali kad je tek pocela tako sve je vracali a ona opet po sto puta. najgore sto joj nekad ostanu ruke ispod pa me strah da ne utrnu ...znam kako je meni kad spavam na rukama ...al valjda nije to isto moje su stare kosti:))))))))))))))
RE: Neobične poze u kojima bebe spavaju 25.5.2009 17:02:17
žana o8
I moja "užasno" nemirno spava. Evo sad je gledam, spava na strani , a jedna ruke i noga provueni kroz ogradicu. Inače i ona zna tako zabiti glavu u jastuk, a guza u zraku, zna se lupiti glavom od ogradu krevetića. Ma haos, ja živa istravljena , a ona se smije.
RE: Neobične poze u kojima bebe spavaju 26.5.2009 15:38:59
emma.L
Ema zaspi potrbuške sa guzom u zraku, a ponekad mislim i da ne spava nikako nego tulumari cijelu noć - nađemo je okrenutu ili poprijeko u krevetu ili skroz glavom na suprotnoj strani, najčešće na leđima ili na strani. Duda je ujutro uvijek negdje oko kreveta.