Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Znam da postoji tema sa raznim smjesnim fotkicama ali mi je zelja bila da pokazemo fotografije koje smo mi "uhvatili" ... dakle fotke iz naseg fotoaparata... Ja cu evo poceti sa
pozdrav DiniRR
< Poruku je uredio Visnja RR -- 21.8.2009 16:50:41 >
Evo, iz mog fotoaparata. Ovo je "mesnica" na suku, obliku tržnice, u sirijskom gradu Alepu. Meni je, nakon što sam ovo vidjela, malo falilo da predjem u vegetarijance, iako sam teški mesožder. Sreca, otkrih da postoje i "normalne" mesnice! Slika je snimljena u januaru 2006. godine.
16.06.2009.-14:55 rodio se nas sin, najljepsa i najveca radost nasa!!! 01.01.2011.-15:45 rodila se princeza mamina. Druga radost jeste, ali ne i manje vrijedna od prve. :**