Tužna 85
|
IZVORNA PORUKA: mamma mumi Tuzna nebrini ja mislimda su oni samo takvi. Vjeruj mi i ja sam u braku 2 godine, kad smo se zabaljali pun romantike, poklona, paznje, humora , a kad sam se udala,a posto zivimo u zajednici, vjeruj mi nakon 6 mjeseci je svaku vece dole kod roditelja na sijelo, a ja sama i trudna i necu da idem dole jer nesjedimi se vala svaku noc snjima, i to bi tako bilo da ja nisam vrisnula jednom i rekla ili ces samnom sjediti ili da i ja idem svojima, a ti se jarane nisi trebao zeniti.I u pravu su svi kad kazu da se za 90 st. promjene u braku, cast izuzecima, al kod mene nije tako. Sada imamo bebu, odnos je ok, jer sam i ja popustila u nekim stvarima, jer brak je kompromis, a i oguglala, jer sada imam svog princa i nista me nece iznervirati, a on sada zna zaboraviti vazne datume nase,cak mi je za prvi 8 marat zaboravio kupiti poklon, a zajedno smo uzmali cvijece njegovoj i mojoj mami, e sta bi ti na ovo. Sada kako sam se porodila, pricamo, ima malo paznje, ali su odnosi nekako bratski, sto meni neodgovara, i skrenula sam par puta mu to, on se nakratko popravi i opet po straom, ali sve u zivotu ima granice. Gledaj sebe, skreni mu paznju 2-3 x, a onda se promjeni ti prema njemu, uskrati mu sex jednom pa nek vidi kako je. Ma nema kao da sam ja ovo pisala,moj isti. Baš kao što kažeš,bratski.Uskratim ja njemu seks i to više puta jer mene ne zanima njegova nježnost kad njemu treba,nisam ja mašina pa da me uključi kad mu je potrebno.Najgore mi je i to što se on nakratko popravi pa opet jovo na novo eh muškarci...
|