Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Nasa draga plava72 je rodila svoju princezu 3.12.2011 8:04:13
AAvalon
Sa malim zakasnjenjem, zelim da vas obavijestim da je nasa draga plava72 1.12.2011. godine rodila svoju princezu i time nakon 9 dugih godina cekanja konacno kompletirala svoju porodicu. Mala seka se pridruzuje velikom bratu, a rodila se sa 3800g i duga 60cm.I hrabra mama i mala princeza se osjecaju dobro.
Da im dragi Allah da sve najbolje i da ih uputi na najbolji put!
RE: Nasa draga plava72 je rodila svoju princezu 3.12.2011 10:26:37
Pingvina
Najiskrenije cestitke!!!Neka vam bude ziva i zdrava dugo godina..i neka vas usrecuje svaki dan kao sto vas je usrecila 1.12. Sto skoriji oporavak zelim mami!!!
Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada... 05.03.2012.:((( Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))
RE: Nasa draga plava72 je rodila svoju princezu 3.12.2011 10:40:03
enči80
Čestitkt na malenoj manekenki ,mašaAllah!
RE: Nasa draga plava72 je rodila svoju princezu 3.12.2011 11:37:59
Lulu_08
Cestitam od srca na rodjenju male odnosno velike djevojcice, mashAllah bas je cura i pol . Mami i ostatku porodice cestitamo od srca i zelimo im najljepse trenutke provedene u zdravlju i veselju sa svojom curicom!!!
RE: Nasa draga plava72 je rodila svoju princezu 5.12.2011 9:47:29
ziki
Iskrene cetitke
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Nasa draga plava72 je rodila svoju princezu 7.12.2011 1:19:56
malena27 RR
Sve najbolje kompletnoj porodici! A malenu princezu cemo malo puc puc po peleni sto je mama dugo cekala na nju! Sala naravno! Iduci rodjkas slavimo zajedno zeljena djevojcice!
Pusa tebi i tvojoj mamici i bratu! Taji lijep pozdrav!
RE: Nasa draga plava72 je rodila svoju princezu 7.12.2011 18:41:57
Mirkica
draga moja cestitam od srcaaaaaaaa