Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Nasa draga Hurma rodila svog sina Daamina! 22.4.2012 9:18:52
teacher75
Nasa Hurma pise: licim na bracu... imam 3400 grama i 52 cm... raja iz bolnice me zovu Daamin... mama se dooobro napatila ali vec bi sve ponovila za mene... kissi od nas dvoje... cestitamo mami, tati i braci! mami zelimo brz oporavak, a malom djecaku zelimo sve najbolje u zivotu!
< Poruku je uredio teacher75 -- 22.4.2012 9:20:17 >
RE: Nasa draga Hurma rodila svog sina Daamina! 22.4.2012 10:18:54
ziki
Cestitam, neka je ziv i zrdav
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Nasa draga Hurma rodila svog sina Daamina! 22.4.2012 10:39:49
Selma Kikoebu
Cestitam od srca draga moja terminuso...da ti mali Daamin dozivi samo lijepe trenutke u zivotu, sretan i dug zivot...a tebi zelim da se sto prije oporavis i ides kuci svom Nidalu i muzu da te lijepo paze i maze.
RE: Nasa draga Hurma rodila svog sina Daamina! 22.4.2012 11:00:46
raja_ringe
mashallah, čestitam roditeljima i 'velikom' braci novog člana porodice. Da sve četvero budete živi, zdravi i sretni još duuuuuugo. Želim ti što brži oporavak .
RE: Nasa draga Hurma rodila svog sina Daamina! 22.4.2012 11:11:09
hatepsut
cestitke i od nas !Eto draga Hurma ,doso bebac mashAllah,neka je ziv i zdrav i neka uvijek kroci samo stazama uspjeha!Cestitke braci i naravno tati/babi! Tebi zelim da se sto prijes oporavis !
RE: Nasa draga Hurma rodila svog sina Daamina! 22.4.2012 11:30:01
treće
čestitke, 3.400 mašAllah, da skupa s njim doživite istinsku sreću u zdravlju, znanju i da bude obilne opskrbe. A za to što si se napatila tako nam zapalo i eto, nek je sve s njim i s tobom na kraju u redu.