Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Sa suzama radosnicama na licu javljam Vam divne vijesti, nasa Nunny je postala dupla mama,njen mali princ je stigao, jos jedna Ljubav na prvi pogled je rodjena
Ljubice moja,jedva cekam da te zagrlim i upoznam najiscekivaniju bebaru. Najljepse cestitke tebi,tm a posebne cestitke velikom braci od mojih djecaka i mene.
Volimo Vas
RE: Nasa Nunny rodila svog djecaka 6.10.2012 4:01:30
sunce27
Iskrene cestitke od srca dragoj nasoj Nuuny, hrabra mamice divim ti se i radujem se tvome malenom djecaku, da se sto prije oporavis, malenom ljepotanu zelim svu srecu svijeta
RE: Nasa Nunny rodila svog djecaka 6.10.2012 8:11:58
malenaa
Moja dusica je donijela na svijet svog princa, da mu dragi Allah podari dug zivot ispunjen zdravljem i nafakom... srecom i sjajem zajedno sa svojim bracom. ljubimmmmm i volimmmmmmmmmmmmm puno svoju drugaricu i dva komada pilica mojih milih :)) i malog i velikog...
RE: Nasa Nunny rodila svog djecaka 6.10.2012 8:48:16
Marija13
Cestitam Nunny a bebi neka je sretno i dugovjecno..
RE: Nasa Nunny rodila svog djecaka 6.10.2012 9:38:06
Bambi09
Ljepotice moja, Allah mubarek olsun ti jos jedan hairlija. Da vam bude zdrav i ziv puno godina zajedno sa vama svima. Da se braca vole i fino slazu i uvijek budu oslonac jedan drugom.
Evo me skacem po kuci ko blentava, u isto vrijeme i placem i smijem se. Odavno se nisam ovako radovala. Amani imas vala cokoladu od mene za mustuluk ;)