Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
meni je ovo brate bezveze. u mom dvoristu zovnes Tarika a ono se okrene bar njih deset i sl . o Ajlama,Asjama i sl da ne govorim. sve su to lijepa imena ali da se prate ona koja su "in" a izbjegavaju ona koja su "out"...smijesno.
a uvijek su bile godine u kojima su se pratila određena imena...
Tako sma ja 79 umalo bila Selma il Belma al me deda spasio
a u mom okruženju istih godina Belmi milion...a vrlo lijepo ime...mislim šteta da ga sda niko ne da jer eto ima ih puno... il recimo ime Lejla.. od nega s epočelo vježati jer je i opjevano i milion Lejli a meni žao d aneko djevojče to ime ne ponese
nešto mi ničemu nije mjear koliko ima osoba sa tim i tim imenom u odabiru imena... kod nas u ''sokaku'' istoga imena i prezimena ko moja mlađa sve i da sma to znala d aje imamo ja nebih mjenjala odluku
sve to stvar licnog izbora ali... ja kad sam rodila mog Seada bar dvadeset ljudi je cudno gledalo mene i mm u vezi imena djeteta. kao...to je ime zastarjelo njie u modi ... da sam se samo ja pitala moj Sejo bi se zvao Dinko i opet ne bi bilo medju ovih 200 imena . opet naglasavam da je to stvar licnog izbora ali pratiti modne trendove bas i kod davanja imena...hm...ma dobro...ja sam ionako starinski tip btw...ja sam trebala biti Tanja ili Erna...a ne znam gdje im se "ote" ovo moje ime
to je spisak imena koja su se najcesce davala u prosloj godini a svaki roditelj je dao jer je zelio to ime iz svojih razloga a ne jer je IN ...bar ja tako mislim
sve to stvar licnog izbora ali... ja kad sam rodila mog Seada bar dvadeset ljudi je cudno gledalo mene i mm u vezi imena djeteta. kao...to je ime zastarjelo njie u modi ... da sam se samo ja pitala moj Sejo bi se zvao Dinko i opet ne bi bilo medju ovih 200 imena . opet naglasavam da je to stvar licnog izbora ali pratiti modne trendove bas i kod davanja imena...hm...ma dobro...ja sam ionako starinski tip btw...ja sam trebala biti Tanja ili Erna...a ne znam gdje im se "ote" ovo moje ime
suti ... ime ti bas super pokazuje tyvoju vrijednost