Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Naša jelka i snješko bijelić :) 11.12.2008 16:15:09
Ivona
Tema i slicice su mi bas osvjezile raspolozenje! za lijepu Kikicu i super mamu! Najvise mi se svidjaju otisci.Ne bi se bas mnoge mame zavalile sa svojom djecicom u snijeg.Svaka cast!
Selence nam je bilo puno bolesno,pa nismo jos okitili jelku...,ali hocemo ovih dana svakako...,pa cemo dodati svoje slicice ako ima mjesta???
RE: Naša jelka i snješko bijelić :) 12.12.2008 13:50:57
makana
heheheeh ova zadnja mi je definitivno najbolja jah jah imate vi hvala bogu mjesta za jelku, samo me čudi da to tako sve stoji, ona moja bi je svu raščupala i dok ne bi sve poskidala ne bi se okanila
RE: Naša jelka i snješko bijelić :) 21.11.2011 9:06:21
Hanady RR
Mi jelku kitimo u decembru Ove smo godine odlučili našoj staroj jeliki ( mom nasljedstvu ...ima godina koliko i ja, kupljena meni kad sam imala 4 mjeseca) dodati nešto nakita ali mi ćemo ga praviti...skupili smo šišarke pa ćemo ih farbati temperama valjda će nam koja ''kugla'' lijepo ispasti