Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Najave muzickih dogadjanja kod nas i u regionu. Pišite kad pročitate neka zanimljivija dešavanja u vasem gradu pa mozemo onda uredjivati list. Ja sam nasla ova malo zvucnija imena koja su mrvicu dalje od nas, jos kad bi se malo cesce moglo organizirati da se svasta neso cuje/vidi
17.4. Beyoncé, The Mrs. Carter Show World Tour, Arena ZG 28.4. Rammstein, Kombank arena, Beograd
22.05.2013. Joe Satriani u Tvornici, Zagreb 23.05.2013. Depeche Mode na Hipodromu, Zagreb
Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.
Itekako! Ja sam imala priliku u Turskoj, na medenom mjesecu, karte su bile skuplje nego ovdje, ali isplatilo se, tako da preporučujem da iskoristite priliku...
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
To bi bilo zanimljivo gledati.