Majka Tereza
|
ok, jasmin..Izvinim ja sam malo, kao sto vidis, "odlijepila" Ne znam vise kako da mu dokazem, cak sam razmisljala i da svojima kazem pred njim, jer znam koliko su oni panicari, pa sam sigurna da bi mu nesto rekli, ili nekom od raje, ali znam da bi se on naljutio jer bi svi mislili da je neodgovoran, a onda bih naravno ja ispala kriva sto sam rekla.. Najgore je sto sam stvarno pokusavala na svaki nacin. A Marij, vjeruj mi da odgajamo dijete i vise nego ravnopravno, radimo od kuce, i tu smo stalno, a ja imam diskus hernije pa je muz taj koji ga presvlaci recimo, uvijek, i obicno i hrani, jer sam ja ta koj sjedi na telefonu, salje upite, dogovara, narucuje.. Tako da je u tome problem- on smatra da vise zna nego ja jer je vise oko malog, i onda smatra da je sve sto odluci ispravno.. I moja se naravno ne racuna jer ja nisam ta koja ga recimo presvlaci...Da sam ja sama kuci sa djetetom stalno, vjerujem da bi i on vise postovao moje arsine, ali ovako mislim da je umislio da je neki super-tata On je divan otac, najdivniji kog znam, definitivno... Briznjijeg oca i boljeg staratelja je tesko naci, ali to je valjda ta muska brzopletost, nedostatak dugorocnog razmisljanja, spontanitet u stilu - hajde samo da ne place, daj mu sta god trazi (ali daj mu svoj novi telefon, ja mu svoj Iphone ne dam..) U sustini, njih dvojica se medjusobno obozavaju, ali je to neodgovorno razmisljanje problem, jer kad se nesto vec desi, meni nece biti zadovoljstvo reci: "bila sam u pravu".. Samo zelim sprijeciti nesrecu, i stvarno ne razumijem kako neko ne konta da siete ne smije da se igra sa staklom, ostrim predmetima, tabletama.. Pa mislim stvarno... A nece vidjeti da sam ga nazvala idiotom, jer kad samo spomenem "hodi vidi nesto na forumu" on bjezi k´o da sam ga na heklanje zvala A upravu si, trebam izaci iz kuce, i to ODMAH!
|