MELLI
|
IZVORNA PORUKA: Iskrica2 Ne, nije se nikada desilo da sam ga bukvalno uhvatila sa onom stvari u ruci. Usla sam nekoliko puta u sobu, iznenada i videla da gleda takav kanal, ili brzo ugasi prozor na ekranu kompjutera. A ja kada uzmem njegov lap-top sutradan, imam sta vidjeti! Takodje sam nalazila tragove sperme po njegovim majicama i po kaucu. Posle ga pitam... i on nekako prizna. Ja posle placem.... on obeca da nece vise... i ponovo sve u krug. A sto se njegovog odlaska kod psihologa tice, pa on kaze da TO SVI muzevi rade! I da je to normalno, cak i u braku. Ja zatim otisla na muski forum i tamo potvrdila njegove reci. Od njih pedeset, samo dvojica kazu da su to prerasli. Verovatno sam ja luda. A jesi li ga pitala zbog čega to radi,zato što svi tako rade,previše je djetinjast odgovor. Ako mu sexa u braku ne fali,ako si mu privlačna kao što kaže,u čemu je problem. On je očito svjestan da to što radi nije fer prema tebi,iz tog razloga gasi računar,mijenja kanale itd,ali imam osjećaj da nije u stvari svjestan koliko to tebe kao osobu , ženu,suprugu, vrijeđa. Mislim da niste ,ono baš pravo, otvoreni jedno prema drugom. Umjesto da ga špijuniraš po kući,otvoreno porazgovaraj o srži problema, mora postojati objašnjenje. Plakanjem nećeš postići nikakve rezultate,osim ispraznih obećanja. Šta je u tome što gleda toliko privlačno za njega, da on umjesto da "skoči" na ženu,odluči da je uzbudljivije "to" obaviti sam. Je li vam sexualni život postao rutina,fali li strasti...Blesavo mi je da se odrastao muškarac ponaša kao školarac. Opet ponavljam ozbiljan razgovor o pravom problemu ,o uzroku koji je doveo do takvog stanja trebao bi uroditi plodom. Osim toga,ako je on zaista seksualni ovisnik,ne očekuj da će se promijeniti preko noći
|