Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Moj merak, moj ćejf, moja uživancija 10.6.2013 10:54:22
palachinken
Eto, šta vam je ćejf? U čemu uživate (a drugima možda nema smisla?) I šta je ustvari merak? One sitnice koje nas dovedu u zen-fazu, onda kad nam je sve potaman. Kako to objasniti nekom ko nikad nije srknuo gorku kafu iz bakarne džezve?
Ja, recimo, volim vikendom ustati prije svih i prvu šolju kafe popiti sama samcata. A pogotovo na ljetovanju, tad sa suncem poranim i sjedim na molu dok se gradić budi.
Od nedavno sam, na vlastito zgražavanje :), skontala da mi je merak uraditi kuću i izvaliti se onda, pa čestitati sama sebi kako je sada sve čisto.
RE: Moj merak, moj ćejf, moja uživancija 10.6.2013 10:58:02
leona81
kafa:) na sve nacine shopping:) i to sama:) citanje novina ili knjige bez ometanja. npr kad zapocnem knjigu moram je zavrsiti pa makar citala do 3 ujutro...
RE: Moj merak, moj ćejf, moja uživancija 10.6.2013 10:58:16
*pcelica*
Ista sam Uzivam kad je mir i tisina da sebi napravim kafu i onako sama sa sobom obavim pokoji razgovor. Nije vazno da li je prva jutarnja ili uvece ali svaki dan moram sam u tisini kafu da popijem
RE: Moj merak, moj ćejf, moja uživancija 10.6.2013 10:58:47
palachinken
IZVORNA PORUKA: leona81
kafa:) na sve nacine shopping:) i to sama:) citanje novina ili knjige bez ometanja. npr kad zapocnem knjigu moram je zavrsiti pa makar citala do 3 ujutro...
Oooo da! Šoping isključiuvo sama! Kad idem s nekim obično kupim nešto što nikad više ne obučem...
RE: Moj merak, moj ćejf, moja uživancija 10.6.2013 11:00:27
InLove
IZVORNA PORUKA: palachinken
IZVORNA PORUKA: leona81
Oooo da! Šoping isključiuvo sama! Kad idem s nekim obično kupim nešto što nikad više ne obučem...
Kako to da zaboravim.. mislim da cemo se sve pronaci u shoppingu,obavezno da idem sama
RE: Moj merak, moj ćejf, moja uživancija 10.6.2013 11:03:53
Anoniman
ceif...imam ih mnogo Volim da negdje sjedim...u tisini...(sa mm) i gledam u beskaraj...ono, more, plnine, niziju... Ceif mi je da 'propusem' auto Ceih mi je da lezim, na blazem sunc i citam... Poslijecu ti josnavrnuti, da isjeckam svoje ceifove i da naberemo dodatne bodove