Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Modna industrija izgleda ne preza ni pred cim da sebi osigura dobru prodaju i da privuce sto vise kupaca. Tako su se sada na njihovoj listi nasle bebice i ne bi to bilo nista lose da su u pitanju neke lijepe pamucne haljinice,sesirici, i dr. u cemu bi ta ionako preslatka stvorenja bila jos umiljatija...ne...nego je ovdje rijec o STIKLAMA ZA BEBE! evo link, procitajte same pa prokomentarisite..... http://dnevnik.hr/showbizz/zanimljivosti/od-sada-ce-i-vase-bebe-moci-nositi-potpetice.html
RE: Moda za bebe-gdje su granice? 27.11.2008 15:36:22
Suzana
Nemam komentar, boze sacuvaj! Gdje ovaj svijet ide... Jos su mi gore majke koje ce ovo uzeti svojoj bebi (a sigurno ce biti i takvih), pa i iz zezancije!
RE: Moda za bebe-gdje su granice? 27.11.2008 15:43:31
HanaBana
Uzas. Inace ne volim kada djeci prezentiraju lutkice koje su obucene kao odrasli. Narocito mrzim one BRATZ pa onda jos ima i garderobica kao sto one nose po crticima. I to se sve prodaje djeci od 3-9 godina. Grooozno!!!! Strogo sam protiv svega toga a ove stikle su krajnji bezobrazluk. Ali kao sto Suzana rece nace se i majke koje ce to kupiti svojoj djeci i one su mi najgore u svemu ovome
RE: Moda za bebe-gdje su granice? 27.11.2008 17:14:52
suncan_dan
ja gluposti majko moja mila....zar nesrazjevaju djeca vec prerano?? zar se nedesava vec dovoljno, ne oni moraju da jos to podupiru i da prave od bebe ili djeteta zenu........pfuj
RE: Moda za bebe-gdje su granice? 27.11.2008 19:05:42
bebano
Strahota!! Pa ovo jadno djete izgleda uzasno u ovome sto su joj natandarili. I u ovoj haljici je kao starmala i jos stikle, ma nema rjeci. Koji je monstrum ovo smislio. A sto Visnja kaze kada djecu sminkaju to mi je u istom rangu kao i ove stike. Neka puste djecu da budu djeca, kao da im se zuri da ulete u svijet odraslih. Ma bolesnici.
RE: Moda za bebe-gdje su granice? 27.11.2008 19:38:46
jupajdi
IZVORNA PORUKA: makana
Odgovor je jednostavan i generalan za sve što je u vezi sa djetetom tamo gdje mama postavi granicu
Potpisujem Makanu u potpunosti. U odgoju, pa tako i u oblačenju samo odlučuju roditelji, tako da oni postavljaju granice do koje treba ići u svemu oko djeteta.