acudesa
|
Postovi sa srodnih tema: ...umirem od smijeha IZVORNA PORUKA: gerberka stvarno ne znam kako da izađem na kraj sa osobom koja uopće nije saradljiva, a veže nas posao. inače mnoge kolegice se žale na nju pa zar nije lijepo da si na poslu sa kolegicom super? i da posao ide kako treba. ipak nije malo 8 sati na dan! sreća, pa mi nijejedina kolegica u office-u! Imate li slična iskustva ženice? IZVORNA PORUKA: acudesa RR Ja sam si "izdigla" iz takvih problema...radim za plaću, dajem sve od sebe, zavisti, ljubomore, podmetanja je uvijek bilo i biće. S tim sam se pomirila i super mi je...sa osmijehom sve slušam i kad zatvorim vrata-sve ostavim za sobom IZVORNA PORUKA: acudesa RR Možda će se neke od vas sjetiti ove teme o mobingu koja je već postojala, na kojoj sam ja ispisala stranice o svojoj radnoj sredini...forumašice su mi pomogle da to prevaziđem, pa sam ja zamolila Višnju da je izbriše jer sam na kraju imala samo ružne uspomene kad bih je ponekad vidjela na forumu.. RR IZVORNA PORUKA: Miau A kako se izdici iznad tog da te netko svakodnevno maltretira? Ja sam imala slucaj da sam zavrsila na bolovanju 5 dana, sefica me zvala na telefon, izvrjedala sta sam na bolovanju i poklopila mi slusalicu prije nego sam ista mogla reci. Kad sam dosla na posao odmah u 8 sati me pozvala na "razgovor" i nastavila s vrijedanjem, samo ovaj put u rukavicama. Sreca moja da sam ostala trudna i sad ne radim inace bi ili dozivila slom zivaca ili dala otkaz (ne znam sta prije)! P.S. Moja sefica je poznata po svom "divnom karakteru" i vec je nekoliko kolega prijavilo za mobing, ali kako kod nas sve DIVNO funkcionira, nitko joj nista ne moze! IZVORNA PORUKA: acudesa RR grozno, ali vjeruj mi, kad god mi je bilo teško pisala sam na forumu, dobila vrhunsku utjehu, podršku i savjete...možda mi ne vjerujete, ali stvarno sam sve prevazišla uz pomoć virtualnih i in live drugarica... znala sam plakati dok bih pisala postove IZVORNA PORUKA: Miau Vjerujem ti, ja sam isto puno puta dobila korisne savjete i utjehu na RR! za RR prijateljice!