Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Marama ili sal kao modni detalj 12.5.2010 21:40:25
Hanady RR
ilhana ja bih se kladit mogla da smo na nekoj temi o šalovima pričale...ti imaš lini mi se i arafata slikala si ga...nemoj ženo da duplu temu zadamo...da nam ne bude žik žik
ja jako volim šalove, svih boja dezena i veličina...najviđe nosim pašmine ili šalove tih omjera ....neke sam kupila ili dobila nikada ih nisma stavila al volim da ih imam
nosim ih kao modni detalj često...zimi posebno... a uvijek imam kombinaciju podkapica i večikih marama sa odjećom prikladom za tevhide i mevlude.
ljeti nosim široke i velike uvijek navečer...to mi dođe kao blejlezer na ljetne haljine
RE: Marama ili sal kao modni detalj 12.5.2010 21:43:52
Ilhana RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
ilhana ja bih se kladit mogla da smo na nekoj temi o šalovima pričale...ti imaš lini mi se i arafata slikala si ga...nemoj ženo da duplu temu zadamo...da nam ne bude žik žik
ja jako volim šalove, svih boja dezena i veličina...najviđe nosim pašmine ili šalove tih omjera ....neke sam kupila ili dobila nikada ih nisma stavila al volim da ih imam
nosim ih kao modni detalj često...zimi posebno... a uvijek imam kombinaciju podkapica i večikih marama sa odjećom prikladom za tevhide i mevlude.
ljeti nosim široke i velike uvijek navečer...to mi dođe kao blejlezer na ljetne haljine
majke mi i ja se mogu ubjediti da smo negdje o maramama pricali ali nemogu nigdje temu da nadjem... haj ti pokusaj =)
RE: Marama ili sal kao modni detalj 12.5.2010 21:46:55
teacher75
volim vidjet na drugom al sama ih rijetko nosim. naravno zimi je sak obavezan, al marame rijetko nosim jer me nerviraju kad mi se motaju oko vrata, a i ne znam ih fino zavezati. esarpe uopce ne nosim
RE: Marama ili sal kao modni detalj 12.5.2010 21:49:00
Hanady RR
e selmy i ja tako...imam sigurno 150 maram i šalova i na sve to zimu provedem sa dva šala
ljubičasti i jedna smeđe-maslinasto zeleno-sivi sa srebrenim koncima u sebi kombinacija šala na pruge....
mm mi kaže da pobacam ono iz ormara...a ja gluho bilo...sve fino složeno u kutije od cipela po bojama i dezenima...nikome ne smeta a meni godra kad vidim.
kod tebe je onaj tirkizno plavi sa onom kožnom jaknom efektan pravo
ja imam crno-bjelu araft a haman kod ilhane sam vidjela i crveno.-bijelu e nju sam imala dupljak al nije to to...fali mi orginal da stoji u ormaru
RE: Marama ili sal kao modni detalj 12.5.2010 21:49:38
acudesa
Ja imam punu kuću marama...(raznih oblika)....uvijek nastojim odjeću upotpuniti maramom...baš ih volim....a, zadnji sjani sivi mi je najdraži...da me nije stid ne bih ga skidala....možeš od njega raditi šta god hoćeš....skupiti u šaku, prekriti se skoro cijela njime...mrak je
RE: Marama ili sal kao modni detalj 12.5.2010 21:52:54
Hanady RR
ja acudesa imam kao onaj tvoj sivi isti samo kombinacija crne i sive (sjajne) oruge uzdužne...i garant je super...ja njega nosim na moru na crnu lanenu haljinu na bretele sa srebrenim šunjalicama...sad mi fale srebrene šunjalice ove su jadne dale sve od sebe
RE: Marama ili sal kao modni detalj 12.5.2010 21:55:50
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: teacher75
volim vidjet na drugom al sama ih rijetko nosim. naravno zimi je sak obavezan, al marame rijetko nosim jer me nerviraju kad mi se motaju oko vrata, a i ne znam ih fino zavezati. esarpe uopce ne nosim
ma sve zavisi od nekog stajlinga eto ja i ti imamo sličnih ili istih kupljenh detalja ali nam se stajling ipak razlijue...kontaš. ja imam ešarpi..tovar
sa mojim poslom još pogotov na sud kad idme i to...treba mi dobrih odjela i takvih kombinacija...i ja uvijek imam mogućnost da jedno te isto dojelo za drugom ešarom napravim novim komadom odjeće...samo štancam drugu košulju i drugu ešarpu...pa nekad suknja nekad pantole a sako isti
RE: Marama ili sal kao modni detalj 12.5.2010 21:57:41
Ilhana RR
IZVORNA PORUKA: teacher75
ma sve zavisi od nekog stajlinga eto ja i ti imamo sličnih ili istih kupljenh detalja ali nam se stajling ipak razlijue...kontaš. ja imam ešarpi..tovar
sa mojim poslom još pogotov na sud kad idme i to...treba mi dobrih odjela i takvih kombinacija...i ja uvijek imam mogućnost da jedno te isto dojelo za drugom ešarom napravim novim komadom odjeće...samo štancam drugu košulju i drugu ešarpu...pa nekad suknja nekad pantole a sako isti
RE: Marama ili sal kao modni detalj 12.5.2010 21:58:52
acudesa
ja acudesa imam kao onaj tvoj sivi isti samo kombinacija crne i sive (sjajne) oruge uzdužne...i garant je super...ja njega nosim na moru na crnu lanenu haljinu na bretele sa srebrenim šunjalicama...sad mi fale srebrene šunjalice ove su jadne dale sve od sebe
joj ja ću ih još kupiti...zaljubljena sam u njega
RE: Marama ili sal kao modni detalj 12.5.2010 22:02:45
Hanady RR
ešarpa ti je šal uži od materijala tanjih u bojama...obično ide na odjela i kostime...često se i u kompletu kupuje... e sad da imam aparat ja bi ti uslikala... kablo sam kupila sal mobilac mi se puni...ebiga
< Poruku je uredio Hanady RR -- 12.5.2010 22:07:55 >
RE: Marama ili sal kao modni detalj 12.5.2010 22:09:22
Hanady RR
pa otprilike je svečanije...samo ko ih ima u izboklju kao ja ...kombinira ih svakako... ja recimo sam nekada nosila bijelu košulju, pa unutra uvučem ešarpu...a na sve to nabijem famrmerke i teksanu strukiranu jaknu.