Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Mamine oci rodila Imancicu :))) 13.1.2013 8:38:25
mamina princeza
cestitam daraga mamine oci ... bas me razveseli. nadam se da je sve super lagono proloslo. Da imancici dragi Allah da sve najbolje .9 a i njenoj braci i roditeljima !!!
RE: Mamine oci rodila Imancicu :))) 13.1.2013 8:44:24
Anoniman
Vidim Medic objavila, a taman ja htjela :) Nema veze :) Hvala Allahu, nasa A. se hairli i expresno porodila, nasu malu garavu Imancicu Da joj bude ziva, zdrava i sretna mnogo godina. Cula sam se maloprije s njom, ona zvuci tako vedro, cilo i odmorno, kao da se porodila prije mjesec, a ne prije nepuna 3h. Dusa moja.
< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 13.1.2013 8:45:30 >
RE: Mamine oci rodila Imancicu :))) 13.1.2013 9:23:44
Medić*
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
Vidim Medic objavila, a taman ja htjela :) Nema veze :) Hvala Allahu, nasa A. se hairli i expresno porodila, nasu malu garavu Imancicu Da joj bude ziva, zdrava i sretna mnogo godina. Cula sam se maloprije s njom, ona zvuci tako vedro, cilo i odmorno, kao da se porodila prije mjesec, a ne prije nepuna 3h. Dusa moja.
I ja sam je odmah nazvala. Nisam htjela pricati puno, da je ne zamaram jer se malo primjeti da je tek porordjena Bebicu tada jos joj nisu donjeli, ogu misliti njenog odusevljenja i srece kada je privila sebi
Evo upravo se cule ponovo. Bebara kod nje, rucka
Prava krofnica 3,500 kg i 53 cm i lici na mamu Ljubimo ih.
< Poruku je uredio medic slatki -- 13.1.2013 9:29:42 >
RE: Mamine oci rodila Imancicu :))) 13.1.2013 9:30:56
Anoniman
IZVORNA PORUKA: medic slatki
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
I ja sam je odmah nazvala. Nisam htjela pricati puno, da je ne zamaram jer se malo primjeti da je tek porordjena Bebicu tada jos joj nisu donjeli, ogu misliti njenog odusevljenja i srece kada je privila sebi
Evo upravo se cule ponovo. Bebara kod nje, rucka
Prava krofnica 3,500 kg i 53 cm i lici na mamu Ljubimo ih.
Nisu joj bebicu donijeli ni kada sa ja s njom govorila. Valjda ce poslije vizite...