eris
|
Monia, možda bi tema ići pod drugi podforum, al šta fali! Ja sam totalno neljubomorna na svog muža, a volim ga do bola, i on to dobro zna. Ne slažem se da ljubomora znači ljubav, bez ostalih uslova potrebnih da ljubav uspje. I ja osjetim nervozu u želudcu ako vidim da neka druga gleda u mog muža, koji je relativno zgodan čovjek, ali to je sekund, i onda mi drago što je takav baš moj. Ali kad on mene pita provokativno: Fin ti, onaj mladi kolega, jeli on neki sportista? to je tako pogano, nisko, izazivački, jer on želi da se ja njemu opravdavam za nešto na što i ne mislim a kamoli da sam učinila, a ja to neću Sada je sve prešlo na šalu, i ponekad kada ne može da otrpi a da me ne bocne, ja uzvratim kontrom tipa:jest dobar pravo, nekidan kad smo išli kući skupa, gledam ga, ramena mu ko u ragbi igrača! drage moje, MM tada proguta slinu, i ušuti1 a ja sam ipak mišljenja da oni svoju "šarolikost" i flertovanje sa drugima, pokušavaju nama pripisati, jer i mi smo nečije kolegice, prijateljice, komšinice i slično.
|