MicoTico
|
Evo tražila sam i nisam našla po forumu,pa prebaciti temu na pravo mjesto. Da li ste čuli ( ili doživjeli) pravu, onako romantičnu ljubavnu priču? Ja sam danas čula jednu koja me je bas onako rasplakala, pa sam je htjela podijeliti sa vama. Elem, danas mi je na poslu bio jedan klijent i kad mi je dao ličnu kartu, vidim da ima 75 godina , a izgleda baš puno mlađe i ja mu to kažem, a on će meni na to da to nije ništa kako je njegova supruga izgledala mladoliko i kako je bila lijepa, te mi izvadi sliku iz novčanika, onako staru, požutjelu (znate one portretne, starinske). Na slici prelijepa mlada crnka i oficir. Kaže mi on da su to on i supruga kad su se vjenčali. Prije par mjeseci su bili proslavili 50 godina braka, da bi ona mjesec dana poslije umrla od "galopirajućeg" raka. Kaže: Nismo imali djece, bili smo jedno drugome sve. Ništa do ove proklete bolesti nas nije moglo rastaviti, ni različita vjeroispovjest (on Musliman, ona Pravoslavka) ni rat, ni drugi ljudi, cijeli život samo nas dvoje. Ma, svi smo plakali... Eto, pa ako znate neku priču ili ste doživjeli neku romantičnu, ........