Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Nisam sigurna da li postoji tema,ako ima moderatori sorry premjestite je,ja nisam uspjela naci Interesuje me da li znate sta je potrebno za ljekarsko za bebu 1 god i gdje sve to da izvadim,ako neko zna da mi odgovori da ne lutam,hvala
Upravo tako Stella, danas idemo po nalaz na Ilidžu, a nakon toga kod njene pedijatrice da napiše ljekarsko. U obdaništu sunam skrenuli pažnju, da nalaz mora biti čitko ispisan, u suprotnom ga vračaju, tako da znaš Nerma na to da odbatiš pažnju, a na Ilidžu je možeš odvesti do 12 sati svaki radni dan, treći sprat, mi smo bile u srijedu, a nalaz je danas gotov. Pudsa i vidimo se draga akobogda na roditeljskom, hahahah
Ja nisam ništa plačala, a ne mogu vjerovati da se plaća, ali sve je moguće, Nerma u našem domu zdravlja sam dobila uvjerenje kje sam platila 1 km, na njemu piše nešti uredno, bla bla, i molim te lijepo dijete dal praktično ili donekle spremno za vrtić, ja se smijala i onda s tim i onim nalazima iz dz ilidža treba u vrtić, kada ćeš ti ići da upušeš ajnu,
Alma ja sutra odoh da uzmeme uputnice,pa cu onda vjerovatno prekosutra na Ilidzu da to zavrsim i onda odoh do vrtica da vidim sta dalje,a sta jel dijete spremno
Ma to ti je, kao fol, mišljenje dr. da li je dijete spremno (ono samo preko oka "šmekne" dijete)... Ona će svakako (tvoja kćerkica) obaviti "razgovor" sa pedagogom vrtića.
Hahaha, ma ja nisam ni vidjela dr. sestra unijela karton, poršlo nekoliko minuta, vratila se i meni dala to famozno ljekarsko. A kao dijete je spremno za obdanište, dobro ti je enisa kazala, hahhahahahah
I mi smo juče hairli potpisalo ugovor i naša LAjla akobogda od 2. čini mi se ide u vrtić. Baš sam u dilemi, ma sve mi se čini da teta reče vidimos e 2. akobogda
jel zna iko koliko nalaz mora biti star mi te briseve imamo neki mjesec a za 20 tak dana idemo tj krecemo u jaslice dal da ponovo mucim bebica i da radim ili su ti ok
Mislim da moraju biti svježi nalazi, danas mi tako rekoše (eto odgovor na jedno davno pitanje ). Ja sam se raspitivala privatno da to uradim i BIH laboratorij u Lužanima radi briseve za 25 KM bez najavljivanja, ujutro - natašte samo dođete. Nalaz bude za dan do dva gotov. S tim nalazom kod pedijatra ako idete privatno. Mi moramo zbog poslova.
emma.L možeš li mi molim te reći gdje se nalazi taj BH laboratorij? I zna li neko da li je problem odnijeti im ljekarsko sa zakašnjenjem od par dana? Da li je već trebalo sve srediti do 1. ako dijete kreće u vrtić sad od septembra?