lamama
|
Draga Ema ja ti još jednom od srca želim puno sreće u Češkoj i da nam se vratiš sa dobrim vijestima!! I ja sam imala loše iskustvo sa dr. Mehmedbašićem,, ali neću ponavljati svoju priČu ovdje, jer sam je napisala na temi dr. Mehmedbašić na našem forumu. U svakom slučaju men se nije tada sviđao ni njegov pristup, meni kao pacijentu, jako površno i nije vodio nikakvu evidenciju o pacijentu, niti je htio da prouči moje prijašnje nalaze, nego ih je tek tražio kada je greška već učinjena, onda lijekove prodaje duplo skuplje, npr, pregnil, a slaže priću da je kod njega ista cijena kao u apoteci, što nije istina. Još mi se ne sviđa i to,( ovo pišem isključivo iz svoga iskustva i ovo je moje mišljenje), kada tek dođeš kod njega ma obećava i kule i gradove, da će sve biti uredu i da se ne sekiram, a kada je napravio belaj ništa od toga, nego sam morala u bolnicu, ma užas, to je moje iskustvo!!! Ja prije nego što sam krenula kod njega na liječenje, sreća nisam se zavukla kod njega jer zna da zavlači pacijente godinama, uzimajući im ogromne pare bez uspjeha, čila sam osta negativnih priče, ali ih nisam htjela slušati, nažalost, rekoh neću da imam nikakve predrasude o njemu, ali sam se prevarila, ne kažem da svako može da pogriješi, ali pristupiuti tako površno i nezainteresovano to stvarno ne opravdavam, sreća pa sam se njega riješila, pa ako i odlučim se na vantjelesnu neću gubiti vrijeme kod njga.