Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Kreirajte svoj outfit,interijera vašeg doma 11.9.2008 14:09:05
Amelaa RR
Evo na ovoj stranici imate sve sto vam je potrebno da bi kreirali svoj outfit...ili interijer vaseg doma....Mozete praviti kombinacije sto bi ste voljeli nositi...sto nosite....Jedino sto trebate je da se registrujete al to je u 3 koraka gotovo... I naravno stavljajte nam svoje kombinacije...
RE: Kreirajte svoj outfit,interijera vašeg doma 12.9.2008 21:16:42
Amrino
Ok...a kako cu postaviti slikicu ovdje? (shme on me sto ne znam...ali do sada mi to jos nije trebalo...) by the way- ovo je super...osjecam se kao da sam shopingovala pa sam sva super!
RE: Kreirajte svoj outfit,interijera vašeg doma 14.9.2008 9:58:15
andji
Amela super ti je tema a i look si dobar izabrala,samo sto bi ja izbacila neki nakit,kod mene ti je ona malo je mnogo,ali ne znam prenijeti te sličice,a bila sam napravila look tamo,ili mislim da ne znam
RE: Kreirajte svoj outfit,interijera vašeg doma 16.9.2008 15:38:52
Amelaa RR
Kada napravis set, ides publish, onda kliknes na sets i set koji zelis.Onda na embed set, pa markiras sve u prozorcicu "message board" i copy pa paste u odgovor, to je to. Nadam se da nece biti problema...
RE: Kreirajte svoj outfit,interijera vašeg doma 16.9.2008 17:30:29
mamy Sabina
Ženo što se ti nakupova,peglaš kartice sigurno.Sad ću i ja u šoping ,ostavite mi nešto.Valjda neću biti opet zadnja blonda ,da ne uspijem prebaciti slikice.