Blue rose RR
|
Prenos postova: IZVORNA PORUKA: AIDA RR Ja sam rođeni "ŠMINKO-MANIJAK"!! Ja obožavam make-up! Za usne - samo nek se crveni, za oči - samo nek sjevaju, za lice - samo nek se uklonu prištiči i nepravilnosti! Inače nemam odabran samo jednog proizvođača, jer ja zaista koristim na tisuču stvari i alata za moj make-up, a to mi ne može pružiti samo jedan proizvođač. Inače maskaru kupujem samo od Loreala, puder od Max Factor ili Oriflame, a šminke različito, ovisi koju boju tačno želim da imam i koji proizvođač mi je nudi. Kod kupovine kozmetike gledam i na cjenu. Nikad neču kupiti nešto od Helene Rubenstein, Lancome,...itd. ja stvarno puno koristim kozmetiku i zaista nemam novca, da si priuštim tako skupe stvari. Ali čini mi se, da je kozmetika mog izabranog ranga proizvođađa dosta kvalitetan za mene, tako da i nemam potrebe. Za mene je najbolja kozmetika: 1. Puder: tekuči i u kamenu - Max Factor Pan-Cake Make up, Lasting Performance i Oriflame (Giordani gold) 2. Maskara: Loreal Voumissime x4 3. Šminka: najviše Max Factor: Lipfinity, Silk Gloss, Colour Perfection Lipstick,... Lorealova maskara se mi čini najbolja zbog same četkice, koja stvarno produži, podeblja i napravi trepavice kao u lutke, a puder se mi sviđa najviše zbog toga, jer nije toliko primjetan, a te šminke su na mojim usnama dokazale, da i nakon jela zaista još uvjek moje usne ostnu našminkane, naravno u manjem intezitetu. Toliko o mojoj trenutnoj najdražoj kozmetiki, a ako nešto novo probam, obavijestit ču vas. Koja je tebi najbolja kozmetika odnosno proizvođač? IZVORNA PORUKA: Yuna Ja u zadnje vrijeme koristim malo sminke, samo maskaru i sjajilo...i tako sam vecinom kod kuce ili u nekom opustenom izdanju. Inače jako volim jako crveni ruz i crno na očima-to je za opake dane hehe. Puder volim onaj jako svijetli. Najcesce kupujem u dmu sve, pa tako da kupujem najvise loreal, a od sminkica maybelline. A najvise od svega volim lakove za nokte...toga nikad dosta. Od krema kupujem niveu najcesce. znala sam kupovati neke druge i skuplje, ali sam zakljucila da su niveine najbolje. A za parfemima sam luda...to volim svakakve, ali najvise volim one jake, starije vrste kakve su stavljale prije dive s filmskih ekrana. Kako su prije bile zenstvene zene, barem po filmovima sto vidim...to mi se bas svidja...uvijek suknje i cipelice i bundice...posebno one james bond djevojke...wow! IZVORNA PORUKA: Sonček Slažem se s tobom da je nivea definitivno najbolja kozmetička marka. I ja sam mijenjala i mijenjala, ali zaključila sam da mi ona nekako najbolje odgovara. A inače, za kozmetikom sam luda, kao i za parfemima, ali volim blaže parfeme. Oni su mi nekako draži. Pusa svim ženama i našem muškarcu.....