BebaEna
|
Pretpostavljam da si mislila na komodu koja ima kadicu za kupanje i dio (gornji) za presvlacenje, a ne obicnu komodu? Ili grijesim? U svakom slucaju, ja ti toplo preporucujem komodu za bebe koja ima kadu i dio za presvlacenje, ja sam je dobila na posudbu od prijatelja i koristili smo je do kada beba nije napunila 9 mjeseci. Za kupanje smo je koristili cini mi se do negdje 3. mjeseca, a nakon sto je prerasla kadicu koja dodje uz komodu, kupili smo neku obicnu u merkatoru za kupanje beba i nekim slucajem je i ona mogla da stane u rupu gdje je prvobitno bila manja kada koja je i dosla uz komodu. Dakle, spas pri kupanju djeteta (ne moras se saginjati, a sve ti je pri ruci jer ima nastavak plasticni sa strane za bebine sampone i dr. stvarcice), a da ne kazem koji je spas za ledja i moju ranu od carskog bilo to sto sam uspravno stajala dok sam presvlacila dijete (a to je, vjeruj mi, jakoooo cesto, pogotovo prvih mjeseci). Dakle kad sve to prerastete, jednostavno skines nastavak za presvlacenje i sklonis kadu i imas 4 ladice za bebine stvari. Po meni je to odlicna stvar, i ne bih zalila pare za to, ali eto mi nismo ni imali prostora za drzanje te komode, a i nije bila nasa, pa smo je nakon 9-10 mjeseci svakodnevnog, ali doslovno svakodnevnog, koristenja vratili prijateljima. Ako si mislila na obicnu komodu, toga imas svugdje, a ako nesto zelis bas namjenski po mjeri, sa bojom koja ti pase i da sama osmislis izgled, onda ti i ja preporucujem Begex koji je u Hadzicima (mislim da su i druge cure mislile na njih). Meni su radili kuhinju po mjeri, ugradbene plakare i komodu za hodnik i mogu samo reci da su odlicni . Ja sam prezadovoljna sa svim sto smo kod njih pravili, a i jako su ljubazni i mozes se sve s njima dogovoriti. Ne znam tacno adresu, ali znam da kada udjes u hadzice (na onom semaforu skrenes lijevo) produzis pravo i onda ne ides gore ravno prema Bjelasnici, nego na slijedecem semaforu skrenes desno i samo vozis pravo, pravo (ne sjecam se koliko bi to bilo u km, ali nije dugo), naicices na neku prugu (sine od voza ili sta li vec) predjes preko njih i odmah desno je parking ispred Begex-a. Ako nisam bila precizna, javi pa cu ti malo bolje objasniti ili nabaviti adresu. U svakom slucaju, ako si mozete priustiti komodu o kojoj sam ti na pocetku pisala, radije se odluci za tu varijantu, neces se pokajati, vjeruj mi.
|