Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Interesuje me koliko dugo ste se zabavljali tj. bili u vezi sa vasim sadasnjim muzem, prije nego ste se odlucili za brak? Ja i mm smo se zabavljali cak 5 godina prije nego sto smo rekli sudbonosno "da" . Inace nisam vjerovala u duge veze, ali eto, meni se desilo upravo to, a i vecini mojih prijateljica.
RE: Koliko dugo ste se zabavljali? 25.1.2008 10:37:28
kiša
Hej draga Sarah, ma i ja sam ti ista bila nikad nisam mislila da duge veze mogu opstati,i uvjek sam se pitala sta imaju njih dvoje pricati poslije dugo vremena,kako im ne dosadi?cccccccccc A i ja sam zaglavila u dugoj vezi nije bas bila duga kao tvoja al tu su negdje, mi smo bili zajedno 3,5 godine i et evo nas sad kupimo staz!
RE: Koliko dugo ste se zabavljali? 25.1.2008 11:09:04
Anoniman
vjerujte da sam i ja mislila isto kao i vi...sta pricaju i rade oni koju su u dugim vezama.... i eto dogodi se i meni: ja i dragi bili skupa u vezi cak 7 godina prije braka i hvala Bogu u tom periodu, nit smo prekidali, nit se svadjali i uvijek se imalo o cemu pricati evo sad skoro godinu u braku super nam
RE: Koliko dugo ste se zabavljali? 25.1.2008 11:18:39
senka27
Ja i moj muz smo se znali ukupno 8 god sti sto smo u vezi bili ukupožno oko 6 god jer bilo je prekida i to Bogami poduzih... ali eto opet zaglavismo zajedno..volimo se puno puno, kao da nikada nismo ni prekidali... u svakom slucaju oboje smo zadovoljni sadašnjim ishodom u braku smo 5 mjeseci i hvala Bogu vec cekamo bebicu...
RE: Koliko dugo ste se zabavljali? 25.1.2008 12:00:22
nely
Hmmm evo i mene..ja i moj muzic smo se vidjeli samo 5 puta,za godinu dana,daljina nas je razdvajala...znaci samo 5 puta se vidjeli i odlucili za brak..brak savrseno funkcionise,hvala bogu. dobra tema pozzz
RE: Koliko dugo ste se zabavljali? 25.1.2008 15:03:58
Adana
Mužek i ja smo se zabavljali tačno 2 god i 2 mjeseca na dan našeg vjenčanja! A zaprosio me je nekih 2,5 mjeseci prije braka, tačnije na Valentinovo. I sada smo u braku 1 god 8 mjeseci i 19 dana!!!
RE: Koliko dugo ste se zabavljali? 25.1.2008 19:09:53
AMYY
E DRAGE MOJE,JA I MOJ DRAGI SMO SE ZABAVLJALI 10 PUNIH GODINA,OD ONE DJECIJE PRVE SIMPATIJE,PA LJUBAVI,PA OZBILJNE VEZE,PA HVALA BOGU DOSLI SMO DO BRAKA! ZNAMO SE CITAV ZIVOT,RODITELJI NAM KUCNI PRIJATELJI I SVAKIM DANOM SE SVE VISE I VISE VOLIMO!
RE: Koliko dugo ste se zabavljali? 28.1.2008 9:11:48
budućamama
Zabavljali smo se skoro 6 godina, a skoro godinu dana smo u braku. Ja sam inače "trkač na duge staze", pa mi dugogodišnje zabavljanje nije predstavljalo problem, ali sam se isprepadala od različitih priča "ko se dugo zabavlja... i sl". Bili smo vjereni pune 4 godine prije braka. Kao što neko prije mene reče: kokuzni studenti . Hvala Bogu pa sve dođe na svoje
RE: Koliko dugo ste se zabavljali? 28.1.2008 9:33:38
biki
HA JA I MOJ DRAGI SMO 8 GODINA U VEZI ALI BI SAD U MAJU TREBALA BITI SVADBA PA JA NESTO ODGADJAM PA NEZNAM STA ĆE BITI,ALI INAČE SMO 8 GOD.KAO U BRAKU ŽIVIMO ZAJEDNO SAMI,SAMA JA SAM ON NAŠI PO INOSTRANSTVU A JA IMAM SVOJ STAN ON SVOJ PA TAKO SELJAKAMO SE KOD NJEGA PA KOD MENE PA KOD NJEGA PA KOD MENE ALI STISLO SAD, SAD SAM KOD NJEGA PA ĆEMO VIDETI KAD ĆEMO SVADBU...ALI INAČE VEĆ DUŽE POKUŠAVAMO DA DOBIJEMO ,PUNO SMO BEZOBRAZNI ALI JOŠ NIŠTA................ALI BIĆE DAĆE DRAGI BOG....JA IMAM 26 GOD. A ON 29 GOD.MALO NAS ZEZA NJEGOV POSAO MOŽDA SE SELIMO PA SAD ODGADJAM SVADBU,STA VI MISLITE CURE???
RE: Koliko dugo ste se zabavljali? 28.1.2008 15:39:52
biki
IZVORNA PORUKA: biki
HA JA I MOJ DRAGI SMO 8 GODINA U VEZI ALI BI SAD U MAJU TREBALA BITI SVADBA PA JA NESTO ODGADJAM PA NEZNAM STA ĆE BITI,ALI INAČE SMO 8 GOD.KAO U BRAKU ŽIVIMO ZAJEDNO SAMI,SAMA JA SAM ON NAŠI PO INOSTRANSTVU A JA IMAM SVOJ STAN ON SVOJ PA TAKO SELJAKAMO SE KOD NJEGA PA KOD MENE PA KOD NJEGA PA KOD MENE ALI STISLO SAD, SAD SAM KOD NJEGA PA ĆEMO VIDETI KAD ĆEMO SVADBU...ALI INAČE VEĆ DUŽE POKUŠAVAMO DA DOBIJEMO ,PUNO SMO BEZOBRAZNI ALI JOŠ NIŠTA................ALI BIĆE DAĆE DRAGI BOG....JA IMAM 26 GOD. A ON 29 GOD.MALO NAS ZEZA NJEGOV POSAO MOŽDA SE SELIMO PA SAD ODGADJAM SVADBU,STA VI MISLITE CURE???
RE: Koliko dugo ste se zabavljali? 28.1.2008 16:21:03
Ivona
Biki,bas si me od srca nasmijala!!! Samo vi i dalje budite bezobrazni,pa ce doci
Ja sam se zabavljala sa svojim sadasnjim muzem 8 godina,od toga smo skoro 5 godina zivjeli zajedno. Vjencali smo se prije 6 mjeseci,a vec smo trudni 5 mjeseci.