Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Klipovi sa blizancima, trojkama... 2.2.2008 9:49:00
issa
Evo, curke moje, zanimljive stranice sa klipovima u kojima su glavne zvijezde blizanci i trojke. Snimale su ih mame i tate, a ja sam sva rascmoljila dok sam ih gledala. Posebno dvije ćelave djevojčice na podu što se same igraju, smiju se i nikoga ne primjećuju. Pa blizanci su fakat samo sebi dovoljni!Prekrasni su!
RE: Klipovi sa blizancima, trojkama... 2.2.2008 10:23:46
baby
Hej Issa hvala na ovim klipovima ziva sam se isplakala , kad vidim ove hrabre zene sto rode trojke ,cetvoke ohrabe me i dadnu mi nekako snage da sve ovo izdrzim a iposlije kad god me uhvati depesija samo cu pogledat ove klipove i vjerujem da ce odmah proci
RE: Klipovi sa blizancima, trojkama... 3.2.2008 8:14:06
issa
Je l' poplavio stan od suza, haaa?A joooj i meni je, ne brinite! Pa ljepote moje, to sam i postavila kako bi nam dala snage da izdržimo ono što nas čeka. Kad se ovakvo bogatstvo dobije zaboraviš i na stomak i strije i kile i žgaravicu i povraćanje i porod i svu muku....
Moći ćemo mi to, ja vjerujem u nas! Samo bez straha!Ljubim vas u stomak
RE: Klipovi sa blizancima, trojkama... 6.2.2008 19:46:55
baby
ElmaB jesil gledala ove klipove ja skoro svaki dan pregledam cak je danas i moj muz gledao i odusevio se cak je se i on prepao stomaka kod one zene sa pet bebaca
RE: KLIPOVI SA BLIZANCIMA, TROJKAMA... 16.5.2008 9:59:52
*sunce*
upravo sam odgledala klipove i oduševila sam se, isto ovako sam skoro na NG gledala emisiju ma fantastično, ma vi ste prave sretnice mm stalno govorio de cico da kako napravimo dvojke a kod nas ama baš niko nije imao takav slučaj u porodici evo mi čekamo jedno