Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Kako da ocepim kanalizaciju???!!!!! 1.7.2009 9:19:34
medica
Drage moje forumasice vec neko vrijeme sam primijetila da nam slabo otice voda u kanalizaciji ali sam mislila da je to nesta privremeno. Sipala sam sve i svasta kako bi to ocepila , medutim, nista nije pomoglo :(
pa sam vas pitam za savjet ili ako ima neko nesta da zna kako da ocepim bila bi vam veoma zahvalna
RE: Kako da ocepim kanalizaciju???!!!!! 1.7.2009 11:31:50
Anoniman
stavi sode pregrst, 2-3praska za pecivo i nalij sirce. Doce do hem. reakcije, pa se nemoj previse priblizavati. To prociscava SVE! Gledala na OBN-u kod onih teta sto ljudima ciste kuce.
< Poruku je uredio pahuljica farah -- 1.7.2009 11:35:59 >
RE: Kako da ocepim kanalizaciju???!!!!! 1.7.2009 21:21:27
Crvena
IZVORNA PORUKA: pahuljica farah
stavi sode pregrst, 2-3praska za pecivo i nalij sirce. Doce do hem. reakcije, pa se nemoj previse priblizavati. To prociscava SVE! Gledala na OBN-u kod onih teta sto ljudima ciste kuce.
Ovo djeluje, moja prijateljica probala
Meeeeeedice, mi cekamo rezultat
RE: Kako da ocepim kanalizaciju???!!!!! 1.7.2009 21:57:44
Lulu_
uh bogami skupo ti to ocepljavanje!!!to su dvije extra frizure!
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
RE: Kako da ocepim kanalizaciju???!!!!! 1.7.2009 22:17:34
veeseelaa
mislim da se improvizacijom ništa neće postići, samo ćeš se dodatno iznervirati. zovni Vodovod i kanalizaciju oni pošalju ljude koji to odrade za 5 min
RE: Kako da ocepim kanalizaciju???!!!!! 2.7.2009 13:04:39
medica
Samo se vi zezajte samnom :)))
Ma ko nesta je malo poslo ali jos se nije skroz ocepilo pa cu danas opet probati ali malo vise cu staviti kao duplu mjeru :)))))) valjda ce uspjet, naravno javit cu vam pusaaaaaa
RE: Kako da ocepim kanalizaciju???!!!!! 2.7.2009 13:11:18
Chuchi
Ošuri to vrućom vodom hahahah Ma najbolje ti je ako mozes kakve sajle naci, pa gurnut unutra u tu cijev, da procepis! Jer znam ja kako se taj dzeriz zna zaljepit unutra, spekne na cjevima... a pogotovo ako si u zgradi, te cijevi su uzasne.. to ti je ko lavirint u zidovima mora se negdje zacepit na coskovima!
RE: Kako da ocepim kanalizaciju???!!!!! 2.7.2009 13:17:11
tea lana
meni se ovako desilo ima jedno dva mjeseca,i nicim nismo mogli ocepiti a sve smo mrobali cak i coca colu koju kazu isto procepi.Dok nije dosao moj tata i rastavio sve kad ono upalo ono za miris Bref sto se stavi na solju.Najveci crnjak je taj sto ja nisam ni skontala da fali.
RE: Kako da ocepim kanalizaciju???!!!!! 2.7.2009 21:35:52
ledy blue
uh i zgleda da ce i mm morati ovih dana ''otcepljavati''odvode....otisla mi je zica za ribanje u vc solju.... ma ta sredstva muskolo i fazoni nisu od neke pomoci, mozda samo da malo prociste cijevi,,,jedino rijesenje ti je zvati nekog '' strucnog'' za to....ili muzek nek kupi sajlu potrebnu za to i ole...nek se baci na posao...
RE: Kako da ocepim kanalizaciju???!!!!! 3.7.2009 12:49:03
medica
eh drage moje ja sam evo opet stavila ove sastojke sto mi rece pahuljica farah pa eto ako ocepi ocepi a ako ne onda nek opet muzic ceprka :)))
ma to i jest najveca zalost sto smo vise sve isprobali, i sajlu i slauf pa da pod pritiskom ono izbije ali nista.......
izgleda da je i kod nas nesta upalo nije se valjda ovoliko moglo zacepiti, doduse amidzinca mi baca svasta u kanalizaciju a zajednicka nam je kanalizacija pa kontam da nije ona sta ubacila ali eto sad se meni valja borit da se ocepi :)