Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
KURS stranih jezika i drugi kursevi 6.4.2010 11:53:25
dzeny_2103
Interesuje me idete li na kakav kurs strani jezik, informatika, šivenje i sl.Ja bih trebala sada nekada da upisem kurs engleskog jezika ali neznam gdje u kojoj školi.Imate li kakva iskustva, predložite nešto
RE: KURS stranih jezika i drugi kursevi 6.4.2010 11:59:44
Dalil@
Dzeny, imas besplatne a vrlo kvalitetne kurseve jezika, informatike i sl. u Centru Fahdove dzamije. Dobije se i neka diploma po zavrsetku kursa. Svi koje znam, a da su isli ili idu tamo, su jako zadovoljni kvalitetom i pristupom Samo se trebas raspitati kada pocinje nova grupa.
RE: KURS stranih jezika i drugi kursevi 6.4.2010 12:21:16
brzamala
Ja idem na kurs u KC Kralj Fahd, i jako sam zadovoljna kvalitetom nastave. Plus je besplatno Evo ti broj telefona pa se informisi kad pocinje nova grupa za engleski ili informatiku: imaju upise svakih 2-3 mjeseca
< Poruku je uredio Visnja RR -- 30.9.2010 13:13:42 >
RE: KURS stranih jezika i drugi kursevi 7.4.2010 20:46:53
Anoniman
Ja idem na kurs arapskog pisma u ŽEC Nahla. Prezadovoljna sam. Ovaj kurs je besplatan za članice ŽEC-a, ne znam za ostale kurseve. Godišnja članarina u ŽEC-u je 40 KM. Imaš informacije na njihovoj web-stranici.
RE: KURS stranih jezika i drugi kursevi 8.4.2010 8:00:50
dzeny_2103
E hvala vam curke super, a ja sam cula da taj kurs traje 6 mjeseci , nesto mi dugo.A radi li se neki ulazni test da se odredi u koji stepen pripadas. P.S.Mogu li ici i muski i zene zajedno
RE: KURS stranih jezika i drugi kursevi 8.4.2010 8:36:17
brzamala
Ako mislis na kurseve u KC Kralj Fahd, odgovori su sljedeci: Mogu ici i muskarci i zene, ali odvojeno, i razlicitim danima budu termini. Svaki kurs traje po stepenima, i ides stepeni koliko zelis. Ni jedan stepen ne traje duze od dva mjeseca. Testiranja nema ako ides od pocetka, a ako hoces da upises, recimo treci , cetvrti..... stepen, onda bude neko formalno testiranje. Ti sama biras na koji ces stepen.
RE: KURS stranih jezika i drugi kursevi 12.4.2010 20:16:05
emy24
Eh i ja bi imala zelju ici na neki kurs,a jos kad je besplatno pa zasto ne,samo na zalost u Vitez gdje ja zivim nema nista tako slicno sve se placa a ja ma koliko zeljela ne mogu od jedne plate to sebi priustiti,uz to imam i dijete i kredit tako da je nemoguce
RE: KURS stranih jezika i drugi kursevi 29.9.2010 18:53:25
breskvicaa
Ja sam isla na kurs za sivenje i super sam naucila isto je besplatno u karitasu na kosevu isla sam tri mijeseca i dobila masinu sad sama sebi sijem i za kucne radinosti super mi je doslo da ono sto mogu sama nemaram đabe placati snajderici cak sto vise sijem sebi i odijecu A ovo za kurs stranog jezika i informatike nije losa ideja ja cu isto zvati za dvije sedmice pa mozda i ja upisem kurs
RE: KURS stranih jezika i drugi kursevi 30.9.2010 9:55:08
hanabanana
IZVORNA PORUKA: teacher75
zna li neko gdje ima povoljno kurs spanskog?
Ja sam ti bila napisala i ostavila link, ali je moderator očito pobrisao. Kontala sam da smijem staviti jer vidim da i drugi stavljaju linkove drugih stranica. Ne znam u čemu je problem, valjda je problem to nisu platili reklamu na rr?!
A kako mogu tebi rei gdje ima kvalitetan kurs ako nam ne daju da to napisemo?! Ne kontam!
< Poruku je uredio hanabanana -- 30.9.2010 9:58:28 >