Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jedan sms-za djecu s posebnim potrebama! 25.1.2011 23:19:37
iv@ncica
Idemo svi uciniti jos jedno dobro djelo ... pozivom na broj: 092-880-821 ili slanjem sms poruke na broj: 063-888-50 donirajte 1 KM za nabavku specijaliziranog vozila namjenjenog za Osnovnu skolu za djecu s posebnim potrebama Mostar..Hvala u ime nase djecice ♥
RE: Jedan sms-za djecu s posebnim potrebama! 25.1.2011 23:27:44
Hanady RR
završila...a sutra novi krug
RE: Jedan sms-za djecu s posebnim potrebama! 25.1.2011 23:53:01
lejla_r
a s kojeg broja vi zovete, sa koje mreze, ja zvala s fiksnog i mobilnog (s mreze Bh telecoma), kaze da se 092-880-821 ne koristi, a poruka na 063-888-50 ne moze se poslati
RE: Jedan sms-za djecu s posebnim potrebama! 25.1.2011 23:55:04
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: lejla_r
a s kojeg broja vi zovete, sa koje mreze, ja zvala s fiksnog i mobilnog (s mreze Bh telecoma), kaze da se 092-880-821 ne koristi, a poruka na 063-888-50 ne moze se poslati
ja sam poruku poslala sa BH telecoma...nisma zvala... samo poruku...nije mi došlo izvješće da nije uspješno poslana
RE: Jedan sms-za djecu s posebnim potrebama! 26.1.2011 9:44:39
Hanady RR
meni još nije stiglo da poruka nije prošla a sa fiksnog sam jutros probala ne postojeći
RE: Jedan sms-za djecu s posebnim potrebama! 26.1.2011 12:33:31
emi7908
e bože sačuvaj države, pa humanost ljudi zar se i to danas važe i odmjerava ko je?čije je ....? ama fuj!!!! umalo ne opsova ima li kakvo drugo rješnje,jer i kod mene je bhtelecom
RE: Jedan sms-za djecu s posebnim potrebama! 27.1.2011 22:35:10
iv@ncica
joj cure..bas mi je zao....moram provjeriti u cemu je stos..brojevi su naravno humanitarni i trebali bi vrijediti za sve mreze..a uvijek nesti iskompliciraju..nakon sms-a se dobije povratana poruka o donaciji ;(((((...cim sutra provjerim javim sve...i hvala vam svejedno :)))