Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Izrada ukrasa i nakita za praznike 24.11.2009 10:14:38
Ex Yu
Ima li neko neki link sa šablonima i idejama za ukrasavanje kuće za novogodišnje praznike
ja sam našla par pahuljica a htjela sam napravit nesto po staklu ili zidovima sto kasnije naravno mogu maknuti? ukrasi kugle svake godine dam brdo para a sve isto dodje u fis i bingo i gdje god dodjes isto samo druge boje ...
< Poruku je uredio acudesa RR -- 4.8.2010 16:49:21 >
RE: izrada ukrasa i nakita za praznike 24.11.2009 10:20:26
Anoniman
Imaju u OBI-ju boje u tubama. Slikaš na najlonu i boje se stvrdnu kad se osuše... zapravo postanu nešto poput gume. Kad se osuše možeš ih staviti na prozore (ne treba ti ni ljepilo ni ništa, a i lahko se skidaju). Ne znam jesam li ti dobro objasnila. Meni učenici često time ukrase prozore u kabinetu.
RE: izrada ukrasa i nakita za praznike 24.11.2009 10:52:59
elkina_mala
ja bas jucer kupila boje za prozore,imaju i motive,deda mraz,pokloni itd,a ja uzela zvjezdice i isarala i zalijepila na saltere hahahhaha al bas kul izgleda :::)
RE: izrada ukrasa i nakita za praznike 17.9.2013 10:01:45
Ella.M
Malo sam se kasno ukljucila u razgovor, par godina kasnim, ali ne mogu a da ne predlozim stranicu poznate Marhe Stewrt. Žena je legenda, a web stranica prepuna ideja, od izrade ukrasa i nakita za djecu pa sve do ukrasa za odrasle i kucu :D Ja sam naprosto oduševljena. Stanica je na engl. jeziku ali dosta jednostavna, pa i oni koji ne zanju jezik mogu lako skontati :D