Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Da li ima ičeg ljepšeg od usnulog djeteta? Nježno, blaženo, poput anđela? Ušuškano i mirno, ili nemirno, šćućureno na jednom kraju krevetića ili rašireno poput zvjezde preko cijelog kreveta... Svakako su neodoljivi! Iz tog razloga neprocjenjivo je zabilježiti njihov san :)
Baby Textil i Ringeraja.ba su za Vašeg usnulog anđelka spremili jedno divno iznenađenje, a Vaše je da nam pošaljete fotografiju svoje BEBE SANJALICE, i učestvujte u sjajnom nagradnom konkursu u periodu od 01.04.2014. do 30.04.2014.! BEBA SANJALICA koja bude imala najveći broj glasova osvojiće predivan Friends Bebi komplet !
Šta je potrebno da uradite da bi ste postali dobitnik sjajne nagrade?
Izaberite omiljenu fotografiju (jednu ili više) Vašeg bebca kako spava i prijavite se, šaljući i sljedeće podatke:
Vaše ime i prezime Ime djeteta sa slike i broj godina Adresa Grad i poštanski broj Na zaboravite na fotografiju! Fotografiju upload-te putem stranice za prijavu >>> gdje popunjavate sve tražene podatke.
Prihvaćene će biti samo prijave koje sadrže sve tražene podatke. Fotografije možete slati od 01.04. 2014. do 22. 04. 2014.
Što se broja fotografija tiče, nema ograničenja. Možete objaviti više fotografija i u tom slučaju svaka posebno ulazi u takmičenje (glasovi fotografija istog takmičara se ne sabiraju) ili možete izabrati po vama najbolju fotografiju za konkurs.
U nagradnom konkursu ima pravo da učestvuje svako ko pošalje sve tražene podatke i fotografiju svog djeteta uzrasta od 0 do 3 godine a koje zadovoljavaju tražene kriterijume za takmičenje opisane u karakteristikama fotografije. Učestvovanje se ne uslovljava članstvom na portalu www.ringeraja.ba. Učesnici koji nisu iz Bosne i Hercegovine takođe mogu učestvovati, samo je važno da u slučaju osvajanja nagrade navedu adresu u Bosni i Hercegovini, na koju će nagrada biti poslata.
Glasanje:
Svi korisnici (i registrovani i neregistrovani) imaju pravo da tokom glasanja svakodnevno po jednom glasaju za fotografije ( u galeriji ) koje im se dopadaju!
Glasanje počinje 23.04. u 12h (u podne), a završava se 30.04. u 12h (u podne)! Fotografija koja osvoji najveći broj glasova dobija od sponzora Friends Bebi komplet. U slučaju izjednačenih glasova, pobjeđuje takmičar koja se ranije prijavio.
UČESTVUJTE I SREĆNO!!!
< Poruku je uredio Visnja RR -- 31.3.2014 20:49:00 >
Sto je previse previse,ja tebi ti svom frendu..i nabere se 12300 glasova..Imal i jedna nagradna igra bez da se glasa na "zor" eto plz ubaci lajk da pobjedim
Sto je previse previse,ja tebi ti svom frendu..i nabere se 12300 glasova..Imal i jedna nagradna igra bez da se glasa na "zor" eto plz ubaci lajk da pobjedim
jeste vala bas , svugdje stela ahhahahahah
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
kako se glasa...samo lajk ili ce biti neki dugmic za vote ? :D....jer vidim djeca imaju samo sliku koju mozes i uvelicati i to je to...a lajk isti kod svakog...koju god sliku upalim pise 2 liked this elem...zna li ko kako ovaj put ide to ...