Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ma koliko se dobro slagali i ma koliko dobro funkcionisali u nekoj vezi, svi mi imamo riječi ili rečenice zbog kojih gubimo kontrolu, koje nas bacaju iz ravnoteže i pri najboljem raspoloženju...
RE: Izbaciti partnera iz takta? 12.9.2008 10:15:10
mamyca
Najvise mi smeta kad MM dodje s posla i samo legne i kaze da je umoran,te prica kako je njemu,a ne upita se kako je meni? Tad poludim,jer onda imam osjecaj da se nikako ne cijeni sta ja radim,mislim,ja njega razumijem,on radi pola dana al onda drugu polovinu odmara.A ja nazalost,nemam ni sat odmora,inace je tesko muskarcima shvatiti da mi majke radimo fakticki 24 h na dan.On meni pomaze oko djeteta,ali smeta mi sto mu ja uvijek to moram reci,jer kad mu ne kazem,onda misli da ne trebam njegovu pomoc,a ja onda iz inata necu da ga zovem .A kad mu to kazem onda on poludi,kaze pa nisi mi rekla da ti trebam,a ja onda jos gora .
RE: Izbaciti partnera iz takta? 12.9.2008 14:43:33
Dinka_74
O dragi Boze - pa ista je stvar kod mene. Ja imam 2 djece i isto mi se desava. A nedavno kada sam mu se zalila i zalila kako sam umorna i kako mi treba pomoc on je zakljucio kako 'su mi djeca teret'!!! nakon mucnog razgovora smo sve izgladili ali bojim se da se moja ljubav prema njenu pocinje da gasi!!! Da li je to umor ili nesto trenutno ne znam ali voljela bi da cujem neki vas savjet!!! Pusa
RE: Izbaciti partnera iz takta? 12.9.2008 15:20:01
Adana
Mene ponekad iznervira kada ga zamolim da nesto uradi i kaze OK, ja ga napomenem kaze dobro necu zaboraviti i onda ujutru ode na posao i ne odradi to. Nije uvijek tako, ali kada se desi nervira me jer mislim da me i ne slusa
RE: Izbaciti partnera iz takta? 12.9.2008 15:29:00
lamka
IZVORNA PORUKA: Adana
Mene ponekad iznervira kada ga zamolim da nesto uradi i kaze OK, ja ga napomenem kaze dobro necu zaboraviti i onda ujutru ode na posao i ne odradi to. Nije uvijek tako, ali kada se desi nervira me jer mislim da me i ne slusa
isto ovako i milijun drugih stvari koje konstantno zaboravlja uh tad bih se pojela od muke
RE: Izbaciti partnera iz takta? 12.9.2008 20:55:14
nikka
Pored toga što necijeni posao koji ja radim za njega i dijete 24sata i kaže da bi on to jednostavnije i brže,kada negdje krenemo nakon što uskoči u hlače i majicu a ja nahranim,presvučem dijete,spremim ruksak za dijete,posklonim po kući nešto osnovno da nebismo noge lomili,našminkam se, i samo da krenem a mali se ukakio pa još jedno presvlačenje a on kaže,pa zar još nisi spremna?,pa vjerujte mi da sam se znala vratiti s vrata ako nije nešto obavezno.
RE: Izbaciti partnera iz takta? 12.9.2008 22:02:29
kana
IZVORNA PORUKA: Adana
hahah al me nasmija :) i ovaj moj je bas takav ,kaze:Dobrooo , i odmah zaboravi al nema veze sve je dobro dok mi je to simpaticno i dok ne popizd...
mislim da je bitan samo razgovor i sve ce biti ok,naravno ,poslije sex-a kada je najraspolozeniji zezam se
sve su to male stvari,cuvajmo se krupnih.
RE: Izbaciti partnera iz takta? 12.9.2008 22:16:21
batterfly
Mene ponekad iznervira kada ga zamolim da nesto uradi i kaze OK, ja ga napomenem kaze dobro necu zaboraviti i onda ujutru ode na posao i ne odradi to
Ma mogla bih komotno svaki post "copy"..samo ne znam jel smjesno ili je za plakat, ali dobro je dok je smjesno.. E vala da znate da sam se nasmijala!!! Zakljucak:svi su oni isti!!
I ima jedna nova recenica koju nabaci tek onako :"Ti si stalno na RR!!! grgrgrgrgrgrgr!!! Ma nemoj,a do prije cetiri godine ti si stalno bio na igrici:"civilization".. (uh,ovo je bilo za onu temu porucite nekome nesto)
RE: Izbaciti partnera iz takta? 12.9.2008 22:16:44
batterfly
O dragi Boze - pa ista je stvar kod mene. Ja imam 2 djece i isto mi se desava. A nedavno kada sam mu se zalila i zalila kako sam umorna i kako mi treba pomoc on je zakljucio kako 'su mi djeca teret'
on kaze odoh se ja za cas obrijati brzo cu za 5 min
Mene ponekad iznervira kada ga zamolim da nesto uradi i kaze OK, ja ga napomenem kaze dobro necu zaboraviti i onda ujutru ode na posao i ne odradi to
RE: Izbaciti partnera iz takta? 12.9.2008 22:27:53
Romali
Kuća k'o Hirošima, nered, jedva nađem išta i kažem mu- haj mi samo dodaj usisivač. A on-neka, bona, ostavi, šta žuriš , usisat će se . Ko će se bolan usisati??!! Svako jutro kad ja žurim da obavim što više stvari dok je on još kod kuće, uđe u WC i ostane brat- bratu 15 min. Uvjerena sam da bezveze sjedi barem pola vremena
RE: Izbaciti partnera iz takta? 12.9.2008 22:32:09
mamabb
U posljednje vrijeme je to rečenica - "pa, nisam ti ja kriv što te sad pucaju hormoni pa ti sve smeta!" Fras dobijem zato što je to samo izgovor...ili kad odemo u kupovinu i on iz petog reda viče Mirela riža nemoj zaboraviti a zamislite ko je sastavio spisak...jaojao
RE: Izbaciti partnera iz takta? 12.9.2008 22:44:30
yugo
mene nervira kada mu nesto kazem da uradi, a on se pravi da nije cuo i kad se ljutim sto to nije uradio onda ispadnem najveca vjestica jer kako ce on uraditi nesto sto nije cuo da sam mu rekla
Kuća k'o Hirošima, nered, jedva nađem išta i kažem mu- haj mi samo dodaj usisivač. A on-neka, bona, ostavi, šta žuriš , usisat će se . Ko će se bolan usisati??!! Svako jutro kad ja žurim da obavim što više stvari dok je on još kod kuće, uđe u WC i ostane brat- bratu 15 min. Uvjerena sam da bezveze sjedi barem pola vremena
e bas me nasmija...
U posljednje vrijeme je to rečenica - "pa, nisam ti ja kriv što te sad pucaju hormoni pa ti sve smeta!" Fras dobijem zato što je to samo izgovor...ili kad odemo u kupovinu i on iz petog reda viče Mirela riža nemoj zaboraviti a zamislite ko je sastavio spisak...jaojao
ista stvar je i kod mene i ja se na kraju naljutim i sama odradim i jos kad mi kaze da malom ne moze nista (a cuva ga 15 min) ja pooooooludim
RE: Izbaciti partnera iz takta? 15.9.2008 16:36:30
mamica84
ocito je da se skoro svi susrecemo sa istim stvarima u braku... ja sam tek nekoliko mjeseci u braku al me moj muz zna izbaciti iz cipela sa nekim svojim potezima... puno radi i ja se obradujem kad je on slobodan da konacno provedemo vrijeme skupa, a on nazove kolegu, ili dode sa posla i prvo sta uzme u ruke je daljinski, kad sve programe izsalta mene tek tad upita, kako je tebi bilo danas, to je ludnicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......................
RE: Izbaciti partnera iz takta? 15.9.2008 16:49:58
Happy
Mene nervira što šuti......... I ja dođem puna informacija i pričala bih o svemu nečemu, a on mene uredno sasluša i to je to........ I ja kad kažem pa što ne pričaš, on kaže "Pa slušam te" ili "Pričamo".... To nije slučaj kada je u pitanju tema koja njega interesuje I nervira me što nekako nema osjećaja za mene..... Valjda sam , pa bih samo
Npr. juče ja nikakva tražimo meni hlače i neke tene, nema nigdje... Ja na kraj upočela u kabini da plačem... a on lagano hoda po radnji i gleda sebi
Egoista.........
To se i meni desilo kad sam bila trudna,samo sto je moj pogledao u kabinu i rekao."pa,udebljala si se!!!"ggggggggrgrgrgrgrgr Naravno,iz danasnjeg ugla,to mi je jaaaako smijesno,ali tad sam se isplakala u onoj kabini ko godina.....Pa ja "Fisu" na trudnickom odjelu,i neeeema hlaca za mene,sveee maleeee!!!Uf!!