regi
|
ma,ne,nisam ih vadila. amh sam htjela cisto radi sebe(naravno da mi to niko nikad niej trazio). imam 27 godina,ali sporo reagujem na stimulaciju.dakle,ne slabo(obicno zene sa niskim amh reaguju slabo),nego psoro. recimo,sa 27 godina,definitivno su dr odlucili da krecemo sa 4 ampule merionala,sto bi i,recimo,odgovaralo zeni od 40 godina. na kraju,za 10 dana stimulacije,dobijem ja 8-9 jajnih stanica,la sa 4 menopura ili gonala,a sa mojih 27 godina,to bi trebalo puno brze da ide. eto,zbog toga htjedoh amh da radim,bas da vidim kakav je. a inhibin ce raditi moj muz,jer je on pokazatelj odvijanja spermatogeneze.kako skuzih,tamo gdje je nema nikako,jinhibin je nizak skroz. obzirom da cemo ici kod urolloga u Bg,uraditi cemo ova dva hormona za 40e. kazem ti,isplati se sjest u auto i otic,sve za dan mozes zavrsit. ja i mm smo za jedan dan otisli u ZG,obavili neke pretrage,kod dr.a u 16 h u ZG, i vec oko 21h bili kuci. dakle,nista to nije strasno.zrtvovati jedan dan za tako bitne nalaze....mislim da albovi u bg rade i subotom.