Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Drage moje upravo sam saznala za mene tužni vijest, umro je doajen sevdalinke, Omer pobrić. Lično sam imala priliku da ga upoznam...njegovo veliko srce više nije izdržalo...a bio je veliki čovjek. http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/100120142
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Upravo sam procitala Strasno me dirnula cinjenica da je srcani udar dozivio za vrijeme voznje i da se uspio zaustaviti ne ugrozavajuci druge ucesnike saobracaja. Neka ti je rahmet dobri covjece...
Inna Lillahi wa Inna Ilayhi Raji'un- Svi smo Allahovi i Njemu se vracamo- ...nek ti je vjecni rahmet..da ti dragi Allah podari lijepi dzennet,jer bio si veliki covijek,humanista..Zaista ne mogu opisati tugu koja je sada...Upoznala sam ga, kucni prijatelj s mojim svekrom, i uvijek bio fasciniran mojim MM jer eto..sto bi on reko za njega " Harili ti je ovo celjade Hadzija" Nikad necu zaboraviti neke tvoje rijeci koji imaju izvjesnu tezinu ali tezinu inasnskog drzanja i ljudstva..Da Allah tvojim najblizim podari sabura da izdrze u svojoj boli ..AMIN!
< Poruku je uredio Amelaa RR -- 21.1.2010 9:59:41 >
Nešto mi nije bio posebno simpatičan, onako "na prvu", ali poštovala sam i poštovaću njegov trud koji je uložio sa ciljem očuvanja naše sevdalinke, pjesme koja podsjeća na moju Bosnu kakva treba da bude i kakva će nadam se nekada biti. Neka mu je rahmet duši.