Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Evo mi danas sjedili u "Titi" iako je vani bilo pakleno vruce, toliko je bilo mama i parova s bebama i djecom, da sam odusevljena! Jedna mama i ja smo dojile, malo veca djeca trckarala okolo, stvarno je divan ugodjaj. Pa me bas zanimalo ide li neka od vas tamo, a posebno bi preporucila mamama koje doje svoje bebe
RE: Ide li neka od vas u "Titu"..? 18.7.2009 12:30:07
HanaBana
Ja sam mm upoznala u Titu ali starom na malti:))) U novi Tito sam otisla par puta ali navecer, a dogovara se da nova kafica bas bude u Titu zbog djece jer imaju se gdje igrati i nije blizu ulice
RE: Ide li neka od vas u "Titu"..? 18.7.2009 12:59:58
škorpija
svake nedjelje polsijepodne smo u titi, muž, bebac i ja, bašta ekstra, gosti mladi, pa ih nekad tako gledam i zavidim im, bila su to lijepa vremena. do nas nedavno sjedio par imaju možda po 16 godina i sve gledaju u bebeu i smješkaju se, kažem im ja e ovo će se i vama desiti ako ne budete korisitili kontracepciju