Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja bih 100 puta isla kod ginekologa samo kod stomatologa da ne idem,ma lakse mi je bilo rodit nego da mi rade zube.Imam fobiju od stomatologa
Idem sa osmijehom kod ginekologa,stvarno mi nista ne predstavlja taj pregled,neku neugodnost ili tako nesto..dok kad idem kod stomatologa,noć prije ne mogu oka sklopiti,povraća mi se i imam napade panike,koliko mrzim taj odlazak stomatologu!!