Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Zavisi - ujutro na usputnoj pumpi popijem sa mužem kahvu (evo već 6 godina : ) , na poslu sa kolegama u ofiSu, kad ide kika na ples idemo u obližni caffe-restoran, a kad izlazimo obično smo u nekom tržnom centru, zbog kike i njenih igraonica.
Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?!
"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"
preko dana u cacau na grbavici (blizu centra za mlade)- tamo je odlicna kafa il u importanu, ako idem do centra onda u radicevoj u spazzio cafe (isto jako dobra kafa) il u delikatesnoj
Najviše volim ljeti sjesti u Kolobaru, radi prostora da se Asja igra i trčkara bez da mi nestane u gomili.
I počesto u BBI na 4. spratu dok je ona u igraonici...
Drago mi je otići i u Sovu, i Bagdad...
pa dobro zene, idete li vi kud bez djece? ja sa djetetom i ne idem po kafama, jer od tih kafa nema nista....s njim idem po planinama, parkovima, vilsonovo, eventualno negdje na rucak, ... nije nikako tip za sjediti, a ne skida mi ga se sa sanka u kaficu
volim lounge barove, one zamracene, gdje kilometar od stola do stola i smirom mogu pricati, a kad ide i dijete to mi je najmanji problem, ona ne sjedi sa nama, nadje sebi drustvo i sjedne za stol s nekim, pretezno sa curama, muske ne voli
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Koliko vremena provedete na RR? anidla
Dakle, koliko vremena provedete na RR u toku 24h? Zaista me ineteresuje jer ne mogu a da ne primjetim kako nekolicina forumasica je stalno prisutna, odgovaraju na sve postove, a pored RR imaju muza, djecu, posao...
do 1h na dan (40%)
do 2h dnevno (12%)
do 3h dnevno (10%)
do 6h dnevno (1%)
preko 6h dnevno (2%)
koliko mi slobodno vrijeme to dopusta (36%)
Broj svih glasova: 129
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!