Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
slomila se gledajući, pomahnitala...niđe veze... il sam do njih dvoje tada više očekivala...
aksnije mi raja govorila super film pogledaj opet al jok neće me više niko natjerati
RE: Film koji ne biste drugi put gledali 12.6.2013 20:41:46
teacher75
ne bih drugi put gledala rekvijem za snove i ples u tami jer su bas teski, pogresno skretanje jer ne volim horore u kojim sa kasape ljudi i vide iznutrice ne bih opet gledala sindlerovu listu jer je potresna ao ni pijanistu ni mnoge nase ratne filmove
Hanady budi drug pa mi reci koji film, ja otvorim ovaj link a ono piše BLOCKED DOMAIN
Ja ne bih ponovo gledala Vučiju dolinu i Prvi grijeh, a ni Crnog labuda...
Oči širom zatvorene (1999) "Eyes Wide Shut"
e ne bih ni ja Vučiju dolinu
a crni labud me dojmio bih opet
RE: Film koji ne biste drugi put gledali 13.6.2013 11:13:35
D_K
ja se sjecam nekog filma mozda Fargo ili ako nesto - kasape frajera/zensku u masini za usitnjavanje drva - ufff brate..
fakat ne mogu vise da podnesem ni teske trilere, sinoc upalim film i znam da sam ga gledala, curica i tata zive a on je podvojena licnost i ubija ljude a ona to gleda i crta Carlija i on pokusava da odgonetne ko je Carli a u stvari je to nejgovo drugo ja.. znam da sam ga gledala i bio mi dobar ali sinoc pocnem i tezak mi, jednostavno me uznemiri.. smijacete se ali ja ni Sultana Sulejmana ne gledam, toliko je nekih spletki i zlobe da mene uznemiri, jednostavno izbjegavam da gledam. nekad te nekad kod mame pogledam i dovoljno da znam ko je jos ziv..
RE: Film koji ne biste drugi put gledali 13.6.2013 11:44:21
mama_na_kvadrat
Magnolija sa T. Cruise Kad sam ga gledala u kinu,bila sam prvi put trudna. To je bila igra zivaca i ko ce u kinu ostati do kraja filma Muz je zaspao u neka doba, i sad kontam ako pocne da hrce gotovo mi je. Znam da kad su glupe zabe pocele pdati sa neba da sam ja okinula u histericni smijeh, a moji kumovi me molili da im kazem sto se smijem da i oni mogu. Strasno i ne ponovilo se...
slomila se gledajući, pomahnitala...niđe veze... il sam do njih dvoje tada više očekivala...
aksnije mi raja govorila super film pogledaj opet al jok neće me više niko natjerati
Hanady budi drug pa mi reci koji film, ja otvorim ovaj link a ono piše BLOCKED DOMAIN
Ja ne bih ponovo gledala Vučiju dolinu i Prvi grijeh, a ni Crnog labuda...
Oči širom zatvorene (1999) "Eyes Wide Shut"
e ne bih ni ja Vučiju dolinu
a crni labud me dojmio bih opet
aaaa ovaj, a ne bih ni ja ponovo
mislim gledala sam ga i prvi put al do pola , i nije mi sjeo...
jojjjjjj ja čitav...sve rkeo sad će nepta sad... a onoooooooo užas