Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Zna li neko gdje u SA imaju kupiti dozatori za dječju hranu, mislim na posudice u koje se lijepo smjesti određena količina hrane za flašicu i kasnije se samo istrese radi brže pripreme?
Nisam to još vidjela kod nas u DM-u. Ma kupiš ba sterilne bočice (za urin) u apoteci. Taman u njih stane količina otprilike za 1 flašicu, jeftine su samo neka budu na zavrtanje.
Bila je u Turbo Limachu flasica sa nastavcima. To je ustvari velika flasica, s tim sto se sastoji iz vise dijelova, koji se zavrcu jedan na drugi i na kraju dodje ona duda. E pa u te donje dijelove naspes hrane, samo dosipas poslije vode i kako iskoristis jedan, odvrnes ga i odmah imas slijedeci, koji se nalazio ispod tog iskoristenog. Na njega sada stavis dudu i td. Nadam se da nisam bas previse zakomplikovala, sta cu ne znam kako drzgacije da objasnim
Ja sam te dozatore kupila u chiccu...Kupis termo bocu i u njoj dobijes dva dozatora za hranu mozes ih cuvati u toj termosici do 5 sati ...odrzat ce temperaturu.. a dozatore bez termosice imas o avetove..kupuju se u apoteci i deset komada kosta oko 35km...Ja sam ih uzela u apoteci u Mercatoru... btw-termosica kosta oko 50 km.. pa ti odluci
Hvala svima na odgovorima, kupila sam neki aventov dozator koji izgleda kao kutijica s tri pregrade, sa poklopcem (i otvorom na poklopcu) koji rotira tako da se premješta s pregrade na pregradu. Te što ih dođe deset nisam vidjela a možda su i praktičniji.